Everyday Use Gift Box – 910

519,00 DKK

Som navnet antyder, en gaveæske der indeholder det du skal bruge hver dag for at få en sund og lækker hud. Du får en Shaving Gel der er drøj i brug og uden parfume, så du kan bruge den overalt på kroppen også i intimområderne. Den er lige god til både tør og vådbarbering.

Dine hænder skal selvfølgelig også plejes hver dag, men den bløde lækre Hand Cram uden parfume. Mild og skønsom mod hænderne samtidig med at den trænger hurtigt ind i huden uden af virke fedtet.

Ansigtet har vi også tænkt på og her er det vores Face Cream, den drøje og bløde creme, der kan bruges af alle hudtyder. Trænger hurtigt ind i huden uden af fedte. Den er neutral og derfor helt mild for huden.

Læberne skal selvfølgelig prøve den fine lille bøtte læbepomade med bivoks, der gør læberne helt bløde og lidt skinnende.

Sidst med ikke mindst får du Magic Touch Pen som er en af vores bestsellere. Den kan bruges i ansigtet til øjenbrynene, til at genopfriske tatoveringer så de igen står klare og flotte, til inderlår der gnider mod hinanden i sommervarmen, til tørre hårspidser og negle og området omkring neglene. En must have og leveres i en praktisk beholder med rulle hoveder, så den er let at påføre.

Læs mere i beskrivelsen længere nede.

Varenummer (SKU): 910 Kategorier: ,

Beskrivelse

Din Everyday Use Gift box indeholder følgende: 

Face Cream 100 ml

Fugtgivende ansigtscreme, der efterlader dig med en sund og velplejet glød. Den er velegnet til alle hudtyper og giver dig de bedste vilkår for en smuk hud hver dag.

Hand Cream 50 ml

Brug håndcremen dagligt. Den beskytter huden og modvirker udtørring af hænderne. Påfør en passende mængde og gnid cremen forsigtigt ind i hænderne.

Shaving Gel 150 ml

Shaving gel til alle former for barbering, også tørbarbering. Ideel til brug i det intime område. Beskytter mod tørhed og irritation og røde knopper, blødgør huden og fugter samtidig

Magic Touch Pen 10 ml

Magic Touch er en af vores absolutte bestsellere! Den lækre silikonebaserede creme har et utal af anvendelsesmuligheder.

Læbepomade

En handy og lækker lille læbepomade i en rund bøtte. Den er praktisk at bruge og holder dine læber bløde og skinnende i lang tid.

Brugsanvisning

Der er indlagt en udførlig brugsanvisning, så du hurtigt kan komme i gang med din Everyday Use Gift Box.


Face Cream Ingredienser:

Hand Cream Ingredienser:

Shaving Gel Ingredienser: Aqua, MEA-Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Glycerine, Cocamide DEA, Cocamidopropyl Betaine, Polyquaternium-39, Bezyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone/Methyllisothiazolinone.

Magic Touch Pen Ingredienser: Dimethicone, Cyclomethiccone, Chamomile extract.

Læbepomade Ingredienser: Parafinnum Liquidum, Beeswax, Ozokerite, Ethylhexyl Palmitate, Polyisobutine. Cera Microcrisrallina, Cocos Nucifera, (coconut) oil, Polyethylene, Tridecyl Trimellitate, Butyrospermum Paekii (shea butter), Tokopheryl, Acetate, Parfum

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Everyday Use Gift Box – 910”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *