Pillow Talk Gift Box – 929

539,00 DKK

Her er en spændende gaveæske til parret! Gaveæskens indhold skal nok få gang i snakken på hovedpuden og skabe glæde og sjov.

Der er en lækker øjenmaske, et såkaldt blindfold, i sort satin. Det lukker effektivt lyset ude, og når man ikke kan se forstærkes følelsen i hele kroppen, så en omgang blid massage med Bodyglide vil føles ekstra lækker og sensuel.

Skal det skrues ekstra op for energien så prøv at bruge vores Spice It Up Cream på en eller flere af de erogene zoner eventuelt kombineret med den lille handy intim massager.

Læs mere i beskrivelsen længere nede.

Varenummer (SKU): 929 Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

Din Pillow Talk Gift Box indeholder følgende:

Bodyglide 100 ml

Hvis du kan lide at få massage (eller give massage) så snyd ikke dig selv for at prøve vores Bodyglide!

Den er utroligt drøj i brug med fantastiske glide egeskaber. Du har ikke prøvet en virkelig god massage creme før du har prøvet en Bodyglide.

Spice It Up Cream 50 ml

Stimulerende creme, der øger og forlænger lystfølelsen og gør det lettere at opnå orgasme. Påfør en lille mængde på det intime område og mærk effekten i løbet af få sekunder.

Der vil brede sig en behagelig kildrende varme i området, der er med til at spice oplevelsen med din partner op og give jer begge mere nydelse.

Mini Vibrator

Mini Intim Massager med 7 funktioner

Perfekt til hygge alene eller sammen med partneren. Den kan bruges overalt på kroppen, ikke kun på intimområderne.

Sort Satin Maske

Denne sovemaske har den lækreste satin kvalitet, som er fuldkommen fantastisk at sove med. Den bløde maske er designet til at være blid mod huden, så du kan sove uforstyrret.

Brugsanvisning

Der er indlagt en udførlig brugsanvisning, så du hurtigt kan komme i gang med din Pillow Talk Gift Box.


Bodyglide Ingredienser: Dimethicone, Cyclomethiccone, Chamomile extract. No Fragrance

Spice It Up Cream Ingredienser: Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Cetearetn-20, Macadamia Ternifolia Tocopherol, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin, Polyaminopropyl Biguanid, Piper Frutescens. No Fragrance.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pillow Talk Gift Box – 929”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *