Rosen Kvarts Massager – 804

319,00 DKK

Smukke ædelsten kombineret med fine vibrationer. Dette smarte, elegante massageapparat er et aktiv for din hud. Blide vibrationer, med ædelstenenes helbredende virkning, forkæler din hud på en delikat måde.

Brug massageapparatet i ansigtet til en subtil ansigtsmassage, opfrisk din teint ved at stimulere blodcirkulationen i huden eller som forberedelse til din hudpleje.

Læs mere i beskrivelsen længere nede.

Varenummer (SKU): 804 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Rosenkvarts er let gennemsigtig og lyserød i farven. Det er stenen for den universelle kærlighed og hjertet. Rosenkvarts hjælper dig med at åbne dig selv op for mere kærlighed, romantik og lykke i dit liv. Den støtter dig i at elske dig selv mere og tilgive dig selv. Krystallen blødgør hjertesorg og sorg og hjælper med at berolige negative følelser og stress. Rosenkvarts støtter lungerne, hjertet, kønsorganerne og fertiliteten.
Ubetinget kærlighed, tilgivelse, selvkærlighed, fremmer sunde relationer.

Massageapparatet ligger behageligt i hånden på grund af sit elegante design og udsender vibrationer på 6000 x pr. minut, så du kan bruge massageapparatet med præcision. Massageapparatet er nemt at bruge, med 1 tryk på en knap kan du tænde eller slukke for massageapparatet. Batteriet er nemt at udskifte ved at fjerne kontaktens dæksel mod uret.

Specifikationer:
Størrelse: 15 x 2,5 cm
Materiale: Metal og 100% ædelsten
Batteri: 1 AA (ikke inkluderet)

Da krystallerne er naturprodukter og forarbejdet i hånden, er hver sten unik, og hver sten kan variere i farve og størrelse. Krystallerne vil have mindre ufuldkommenheder på grund af stenenes rå natur. Vær forsigtig, når du opbevarer din krystal, den kan gå i stykker, hvis du taber den på gulvet.

Det er normalt, at en ædelsten får nogle revner eller endda går i stykker i løbet af tiden, det skyldes, at stenen absorberer energi. Pas godt på stenen og tjek altid på forhånd om stenen stadig er intakt, før du bruger den.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rosen Kvarts Massager – 804”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *