Et Magic Touch Wellness Party fra Copenhagen Cream med indbyggede overraskelser er en skøn og sanselig oplevelse!

  Pris kun 300 kr. i alt - hvis I er mellem 6 og 20 piger

  Den perfekte underholdning til polterabend - fødselsdag - hygge med veninderne uanset hvor i landet I bor!

  I får ca. 2 timers underholdning og skøn wellness med magiske overraskelser undervejs. Alle deltager i arrangementet og får lov til at prøve alle produkterne. Bruden/fødselaren/værtinden får lov til at vælge dufte og får enten en Face Cream eller en Body Oil med valgfri duft med hjem.

  Sådan foregår arrangementet rent praktisk: Magic Touch Ambassadøren ankommer på aftalt tidspunkt og har alt med, der skal bruges. Det skal dog være adgang til vand. Arrangementet er opdelt i 2 dele med en lille pause undervejs. Der vil blive afprøvet cremer og olier til både hænder og fødder, ansigt og krop samt fremvist flere spændende accessories du med fordel kan bruge sammen med produkterne, for at opnå endnu større effekt.

  Pris: Minimumspris 300 kr. som dækker ca. 2 timers skøn wellness oplevelse med indbyggede overraskelser ved minimum 6 deltagere deltagere. Med mulighed for at tilkøbe ekstra forkælelse til minimum 250 kr.

  Deltagerantal: Minimum 4 og max 20 personer. Har I specielle ønsker til jeres wellness homeparty eller er I flere end 20 personer, snakker vi om det og kan ofte finde en løsning. Hvis I er færre end 6 personer, så koster det 200 kr. ekstra.