Inden du booker:

Du skal vælge hvilket tidspunkt du ønsker dit Magic Touch Wellness Party skal starte. Typisk vil et party vare ca. 2 timer. Dog kan parties vare længere end 2 timer, hvis der bliver stillet mange spørgsmål eller der er meget interesse i de ting ambassadøren har med.

Prisen på et Magic Touch Wellness Party er 300 kr i alt.

VIGTIGT! Har du ikke hørt fra en sælger senest 24 timer inden du skal afholde dit Magic Touch Wellness Party skal du kontakte os på 24226526 så vi undgår misforståelser.

Det er en god ide at invitere gæsterne til ca. 30 minutter før ambassadøren kommer.

Har du specielle ønsker til dit arrangement, så skriv det i bookingformularen, send en sms eller ring til Hanne på 24226526. Det kan være produkter I har hørt om, har haft party før og gerne vil have den samme ambassadør ud eller en anden ambassadør ud.

Vi har INGEN købetvang til vores Magic Touch Wellness Parties. Hvis ingen ønsker at købe noget, så går ambassadøren igen uden sure miner og det koster ingenting. Skulle nogen blive fristet og købe noget, er det selvfølgelig muligt.

Vores ambassadører er grundigt oplært i at vores cremer og olier. Så hun kan give jer en god forklaring og svare på jeres spørgsmål. Vores Copenhagen Cream produkter er helt uden parabener, konserveringsmidler og andre skadelige stoffer. De er produceret i Danmark og sælges kun gennem os.

Når du booker dit Magic Touch Wellness Party hos os, er du garanteret at der ikke er nogen skjulte gebyrer. Mange firmaer opkræver f.eks. et gebyr hvis man på selve aftenen ikke er det antal deltagere man opgav da man bookede. Det gør vi ikke!

Du binder dig ikke til noget! Hos os kan du til enhver tid annullere/ændre din booking uden at det koster dig noget som helst. Også selvom du måske er nødt til at aflyse få timer inden dit dildoparty var planlagt til at starte. Hvis I aflyser på dagen og ambassadøren er kørt hjemmefra koster det dog 250 kr. at aflyse.

Under Party:

I kommer til at opleve fodbad, hvor I får lov til at prøve en bath oil og en valgfri æterisk olie. Derudover kommer I til at prøve alle vores cremer og olier.

Til et Magic Touch Wellness Party skal der være adgang til varmt vand. Vi fraråder at booke et Magic Touch Wellness Party, hvis I planlægger at afholde jeres arrangement udendørs.

Det er selvfølgelig i orden at I har fået lidt at drikke og er kommet i godt humør. Og får lidt at drikke undervejs. Lette anretninger og snacks er selvfølgelig også helt i orden.

Dog har ambassadøren ALTID ret til at forlade et party hvis deltagerne er svært berusede eller udviser grænseoverskridende adfærd!

I bedes være hensynsfulde med rygning, da produkterne skal med videre ud til andre parties, hvor deltagerne måske ikke ryger.

I må gerne fotografere og filme under et party. Ambassadøren må under ingen omstændigheder fotograferes eller filmes.

I får alle produkterne sendt rundt, så I får det hele i hænderne.  

Alle varer købt til Magic Touch Wellness Party, betales på dagen med mobile pay eller kontanter.

Som værtinde/vært har du mulighed for at få en bonusgave. Når der bliver solgt for mere end 3000 kr. til dit party får du 200 kr. i bonus som du kan vælge en ekstra ting for. Du kan vælge frit mellem alle vores spændende produkter.

Vores ambassadører gør altid deres yderste for at give jer en god oplevelse! Ambassadøren kommer med godt humør og er klar til at underholde, så hvis I selv er i godt humør og sørger for god feedback på historier og ikke er bange for at stille spørgsmål, så skal det nok blive en uforglemmelig aften!

Efter party:

Medmindre andet er aftalt med ambassadøren, vil hele ordren blive sendt samlet til værtinden (eller en anden, hvis det ønskes)

Det er muligt at få gratis forsendelse.

Hvis mindst 3 piger købet noget og vi må lægge alle varerne i en samlet pakke, altså uden at pakke hver enkelt piges varer ind for sig selv. Så betaler vi portoen

I enkelte tilfælde kan det også aftales at bestillingerne sendes til flere forskellige adresser.

Der vil så skulle betales porto for hver enkelt forsendelsesadresse. (39 kr. til dækning af porto tillægges hver bestilling).

Vi pakker varerne hurtigst muligt og sender uden omdeling. Du får en SMS fra Post Nord med info om afhentnings sted.

Hurtig levering og altid mulighed for at få gratis forsendelse, I har oftest varerne inden weekenden og hvis blot 3 piger har købt noget, kan I vælge at få varerne sendt helt gratis til værtinden.

Vi leverer naturligvis også altid i diskret emballage.

Alle henvendelser efter et dildoparty skal altid ske direkte til Copenhagen Cream på 24226526 og IKKE til ambassadøren.

Returrettigheder læs mere her