Copenhagen Cream er et dansk produceret brand, med base i København.
Det er vores eget brand og du kan kun købe det hos os her på hjemmesiden!
Alle vores cremer og olier er i høj kvalitet helt uden parabener og ftalater. Vi har solgt vores cremer i næsten tyve år under vores gamle brand LEG Cremer, men i starten af 2022 besluttede vi at mange flere skulle have mulighed for at købe vores cremer og alle de andre spændende produkter. Så derfor lancerede vi denne nye side, hvor du finder alt hvad du skal bruge til pleje af både ansigt og krop.

Vi har en mission om at det skal være sjovt og enkelt at blande din helt egen personlige duft. Der er ret få basiscremer og olier i vores sortiment, som selvfølgelig alle kan bruges som de er helt uden dufte. Men tanken bag Copenhagen Cream er at det skal være DIG, der bestemmer hvordan det færdige produkt skal dufte og hvilken effekt det skal have på din hud eller på dit fysiske/mentale velbefindende. Du tilsætter blot en eller gerne flere forskellige duftolier/æteriske olier i dine basisprodukter og så har du pludselig en helt unik creme eller olie som passer perfekt til DIG!

Du er meget velkommen til at kontakte os HER, hvis du har spørgsmål til et produkt eller har specielle ønsker omkring en gaveæske. Vi kan altid pakke en gaveæske specielt til dig, med de produkter du ønsker. Prisen bliver aftalt inden du bestiller den og du betaler for den via et betalingslink vi sender til dig på mail.

Vi ser frem til at betjene dig bedst muligt.

Mange hilsner Hanne og teamet.