Magic Touch Wellness Party

Et Magic Touch Wellness Party fra Copenhagen Cream med indbyggede overraskelser er en skøn og sanselig oplevelse!

Pris kun 300 kr. i alt - hvis I er mellem 6 og 20 piger

Den perfekte underholdning til polterabend - fødselsdag - hygge med veninderne uanset hvor i landet I bor!

I får ca. 2 timers underholdning og skøn wellness med magiske overraskelser undervejs. Alle deltager i arrangementet og får lov til at prøve alle produkterne. Bruden/fødselaren/værtinden får lov til at vælge dufte og får enten en Face Cream eller en Body Oil med valgfri duft med hjem.

Et Magic Touch Wellness Party er en dejlig oplevelse uanset hvilken alder I har og det gør heller ikke noget, hvis der er stor spredning aldersmæssigt, da der er wellness produkter, der passer til alle aldersgrupper. Vores Magic Touch Ambassadører elsker at forkæle jer og kommer altid med godt humør og klar til at give jer en god oplevelse. Alle deltagerne bliver forkælet og får mulighed for at prøve produkterne og opleve magien! Hvis det er en polterabend, vil bruden være i fokus, hvis I ønsker det. 

Et Magic Touch Wellness Party skaber altid en dejlig afslappet stemning. Det kan arrangeres fra kl 9 om morgenen og kan sagtens kombineres med at I sidder og hygger med lidt brunch eller slapper af med lidt bobler. I kan også holde det om eftermiddagen eller tidligt på aftenen. Det er helt ok at I drikker alkohol undervejs, men I får den bedste oplevelse, hvis I ikke er alt for berusede.

Sådan foregår arrangementet rent praktisk: Magic Touch Ambassadøren ankommer på aftalt tidspunkt og har alt med, der skal buges. Det skal dog være adgang til vand. Arrangementet er opdelt i 2 dele med en lille pause undervejs. Der vil blive afprøvet cremer og olier til både hænder og fødder, ansigt og krop samt fremvist flere spændende accessories du med fordel kan bruge sammen med produkterne, for at opnå endnu større effekt. I må gerne have makeup på. 

Copenhagen Cream har en mission om at det skal være sjovt og enkelt at blande din helt egen personlige duft. Vi viser dig hvordan DU kan bestemme hvordan din creme eller olie skal dufte og hvilken effekt den skal have på din hud eller på dit fysiske/mentale velbefindende. 

Pris: Minimumspris 300 kr. som dækker ca. 2 timers skøn wellness oplevelse med indbyggede overraskelser ved minimum 6 deltagere deltagere,

Deltagerantal: Minimum 4 og max 20 personer. Har I specielle ønsker til jeres wellness homeparty eller er I flere end 20 personer, snakker vi om det og kan ofte finde en løsning. Hvis I er færre end 6 personer, så koster det 200 kr. ekstra.

Kørsel: Næsten altid GRATIS, men i enkelte tilfælde, hvor en Magic Touch Ambassadør skal køre meget langt, vil der komme en lille udgift til kørsel. Dette aftales ved booking..

Kontakt: Book dit arrangement via formularen eller ved at ringe til os på 24 22 65 26

Wellness med indbyggede overraskelser - What's not to like?


Praktisk Info Når Du Booker


Inden du benytter booking formularen skal du lige overveje følgende:
  • Hvad tid dit wellness party skal starte
  • Hvor mange deltagere I regner med at blive. Vi kontakter jer altid i ugen op til jeres party og får det helt nøjagtige antal, så skriv bare i bookingen hvor mange I forventer at blive. Det kan altid rettes senere.
  • Hvilken by det skal afholdes i. Den nøjagtige adresse kan vi altid få senere, hvis du ikke lige har den når du booker.
  • Vi skal altid bruge dit telefonnummer så vi kan kontakte dig.
  • Skriv gerne i kommentarfeltet hvis der er specielle ønsker eller ting vi skal forholde os til. Det kunne f.eks. være hvis hovedpersonen har allergi... Det er også altid rart for os at vide lidt om hvilken alder deltagerne har, så vi kan tage de helt rigtige produkter med til jer.