Har du lyst til at tjene penge på at gøre dine følgere opmærksomme på Copenhagen Creams produkter? 

Hvis du elsker de sociale medier, så er det lige noget for dig at blive ambassadør for os og du kan hurtigt skabe en dejlig ekstra indtægt ved at samarbejde med Copenhagen Cream. 

Om du bruger Instagram, Facebook, din egen hjemmeside eller blog eller andre sociale medier er helt op til dig.

Du optjener 10 % af alle salg, der kommer gennem det unikke link, du får som affiliate partner. 

Hos Copenhagen Cream konverterer vi 2-3 %. Det betyder at hver gang 100 mennesker har klikket på dit opslag, får du 2-3 salg ud af det. Et gennemsnitssalg hos Copenhagen Cream ligger lige omkring de 500 kr. så det betyder at det er let for dig at tjene flere hundrede kroner ved at dele dit unikke affiliate link til dine følgere. Lige så snart at dit link leder til et salg hos os, tjener du på det. På den måde kan det hurtigt blive en god forretning for dig at lede endnu flere ind på vores hjemmeside.

Du kan til enhver tid logge ind i dit affiliate kontrolpanel og følge med i, hvor mange der har klikket og købt og hvor meget du har optjent.

Vi udbetaler din affiliate bonus 1 gang om måneden.

Vi glæder os til at møde dig og følge dig på dine foretrukne sociale medier og se hvor kreativ du er med vores produkter.

At være Affiliate Partner hos Copenhagen Cream er en Win-Win for begge parter!

Du opretter dig som Affiliate Partner via dette link

Vi forbeholder os retten til at afvise en ansøgning og til at slette en affiliate, hvis vi vurderer at personen ikke passer ind i vores koncept eller at de opslag er bliver lavet ikke er passende.