Air Diffuser 4 – 836

249,00 DKK

Stilren og smuk aroma diffuser med en beholder på 300 ml. Vælg din egen ynglings duft og skab en dejlig stemning i dit hjem, på arbejdet eller din klinik. Du får 80% bedre luft med en aroma diffuser!

Gør noget godt for dit sind, humør og hud – fyld hjemmet med friske dufte af æteriske olier, mens du slapper helt af og stresser ned. Når fugtigheden i luften er tilpas, tørrer huden ikke ud og du vil få mere overskud af at være i et klimatiseret lokale.

Varenummer (SKU): 836 Kategorier: ,

Beskrivelse

Du får her en let, bærbar og smuk aroma diffuser som giver spa-kvalitet aromaterapi med et enkelt tryk, fungere perfekt med de fleste essentielle olier og designet specifikt til at fremstille en ultra-fin duftende tåge, der fylder luften med en skøn duft som styrker dine sanser, får dig til at slappe af i sind og krop og hjælper dig med at få en dejlig nattesøvn

Dufte har som bekendt, en gigantisk virkning på sind og krop. Dejlige dufte gør os glade, giver minder og påvirker det limbiske system i hjernen – og mange steder anvendes de æteriske olier aktivt som kur mod forskellige lidelser. Aromaterapi har  i et stort omfang en enorm magt for vores velbefindende.

Herunder finder du nogle af de mest populære æteriske olier. Men vi har 35 forskellige æteriske olier i sortimentet, så du kan helt sikkert finde en der passer til dit humør og behov

  • Kamille – virker beroligende
  • Cedertræ – afslapper sindet
  • Lavendel – gør dig afslappet
  • Ylang ylang – stimulerer erotikken
  • Citrusdufte – virker opfriskende, skærper koncentrationen og gør dig glad

Du kan også vælge en duftolie der dufter helt fantastisk. Du finder udvalget af duftolier lige her.

Fyld vand i beholderen og tilsæt ca en halv flaske æterisk olieblanding og sæt stikket i, så har du en dejlig duft i rummet.

– Tankkapacitet: 300 ml

– LED-lys

– Dimensioner: højde 11,5 cm, diameter 11 cm

– Sættes til USB-stik

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Air Diffuser 4 – 836”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *