Bodyglide 100 ml – 400

229,00 DKK

Hvis du kan lide at få massage (eller give massage) så snyd ikke dig selv for at prøve vores Bodyglide!

Den er utroligt drøj i brug med fantastiske glide egenskaber. Du har ikke prøvet en virkelig god massage creme før du har prøvet en Bodyglide.

Den gør din hud lækker blød og får den til at skinne ganske let, så den ser sund og frisk ud. Den skal ikke skylles af efter endt massage, da den ikke fedter eller laver pletter på tøjet eller sengetøjet.

Bodyglide er vegansk og neutral, det vil sige at der ikke er tilsat nogen former for duftstoffer. Det gør Bodyglide særdeles egnet til at bruge sammen med enten æteriske olier eller duftolier, så du let kan skabe din helt egen unikke Bodyglide.

Læs mere i beskrivelsen længere nede.

Varenummer (SKU): 400 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Hvis du vælger at bruge den sammen med en eller flere af vores eksklusive duftolier får din Bodyglide en lækker duft. Men du kan også bruge den sammen med en æterisk olie. Æteriske olier har altid en eller flere effekter. De kan virke opkvikkende, beroligende, antiseptiske m.fl. Der er helt sikkert en æterisk olie, der passer til dit behov.

Du kan endda mikse flere æteriske olier sammen og hvis du ikke kan lide duften (en æterisk olie dufter ikke altid så godt) kan du bare tilsætte en duftolie også.

Det er kun din fantasi, der sætter grænsen for hvordan din Bodyglide skal dufte og hvilke egenskaber den skal have.

Sådan gør du hvis du skal mikse din Bodyglide med duftolie eller æterisk olie.

Step 1: Vælg den duft du vil bruge. Hvis du har købt flere forskellige kan du teste duftene af f.eks. på en parfume stick. (Dem finder du lige her

Step 2: Hæld indholdet af den lille flaske op i en lille skål eller benyt vores blandeske, der kan flyde på vandet og tilføje en ekstra dimension til dit luksuøse oliebad. 

Step 3: Hæld den ønskede mængde Bodyglide op og miks det med din duftolie/æteriske olie. Hvis du bruger vores blandeske der kan rumme ca 30 ml passer det med en hel flaske duftolie/æterisk olie. Så vil din Bodyglide indeholde ca 1 % duft/æterisk olie.

Obs nøjes evt. en halv portion, så du har til flere gange. 

Hvis du ønsker at mikse flere forskellige så kan du sagtens gøre det, du må bare ikke bruge mere end højst 2 x 2 ml duftolie/æterisk olie pr 30 ml Basis Olie.

Men det er jo let nok at nøjes med at bruge ½ flaske duftolie og ½ flaske æterisk olie eller måske 4 x en kvart flaske, hvis du gerne vil mikse flere forskellige sammen.

Ingredienser: Dimethicone, Cyclomethiccone, Chamomile extract

Alle cremer fra Copenhagen Cream er produceret i København. De er veganske og indeholder ingen parabener.

Holdbar 6 måneder efter åbning

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bodyglide 100 ml – 400”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *