Handsome Hands Gift Bag – 902

219,00 DKK

I denne lækre organza pose får du alt hvad du skal bruge til dine hænders daglige pleje.

Dine hænder er en vigtig del af dig og de fortjener det bedste. I gaveposen får du selvfølgelig en håndcreme, men du får også en super effektiv neglefil, en lille svamp til at polere negle og området omkring neglene med, samt vores bestseller i en praktisk beholder med rullehoveder. Magic Touch pennen, der er det perfekte redskab til at bruge på negle og området omkring dem.

Læs mere i beskrivelsen længere nede.

Beskrivelse

Din Handsome Hands Gift Bag indeholder følgende:

Hand Cream 50 ml

Brug håndcremen dagligt. Den beskytter huden og modvirker udtørring af hænderne. Påfør en passende mængde og gnid cremen forsigtigt ind i hænderne. 

Magic Touch Pen 10 ml

Magic Touch er perfekt til at bruge på huden omkring negle både på fingre og tæer. Du kan også bruge en blød svamp og polere dine negle med Magic Touch, så de bliver styrket samtidig med at de får et flot skinnende look. Påfør nogle få dråber og oplev effekten!

Multifunktions Svamp

Den er glat i overfladen og gør det legene let at få smukke hænder og negle ved at massere dem blidt med den bløde svamp. Svampen måler ca 5 cm i diameter.

Sort Neglefil 18 cm

Neglefilen er med sandpapir på begge sider og hele 18 cm lang. Den er skånsom mod dine negle og holder længe. Det perfekte redskab til at holde dine negle pæne.

Brugsanvisning

Der er indlagt en udførlig brugsanvisning, så du hurtigt kan komme i gang med din Handsome Hands Gift Bag.


Hand Cream Ingredienser: Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Cetearetn-20, Macadamia Ternifolia Tocopherol, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin, Polyaminopropyl Biguanid.

Magic Touch Ingredienser: Dimethicone, Cyclomethiccone, Chamomile extract.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Handsome Hands Gift Bag – 902”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *