Lemon Grove Fragrance Oil Mix 2 ml – 091

39,00 DKK

Duftolier bruges til at give duft til creme, olier og andre plejeprodukter samt i duftlamper. De er blandet af naturlige og naturidentiske (efterligninger af naturlige) duftstoffer og er designet specielt til at give en behagelig og skøn duft.

Denne duftolie har en frisk og skøn duft af lækre citrusfrugter. Virkelig frisk og behagelig uden af være skarp.

Brug flaskens indhold i en 30 ml flaske eller bøtte, så opnår du en ca 1 %  duft i din creme eller olie, hvilket er passende hvis du vil have en blid duft. Du finder alt til at kunne blande din egen creme eller olie lige her.

Må aldrig anvendes direkte fra flasken. Den skal altid fortyndes med olie eller creme. Kun til udvortes brug.

Læs mere i beskrivelsen længere nede.

Beskrivelse

Hvis du ønsker en kraftigere duft, kan du godt bruge 2 små flasker og du kan også sagtens mikse 2 eller flere forskellige dufte for at opnå din helt egen personlige yndlingsduft.

Hvis du bruger den duftende olie blanding i en flaske med olie/bodyglide, får du det bedste resultat, hvis du hælder duftolie blanding i den tomme flaske først og derefter fylder op med olie/bodyglide. Derefter sætter du låget på og ryster flasken godt og din duftende olie/bodyglide er klar til brug.

Hvis du bruger den duftende olie blanding i en bøtte med creme, får du det bedste resultat hvis du fylder bøtten halvt op med creme og derefter tilsætter den ønskede mængde duftolie blanding. Rør det forsigtigt igennem med en røreske og fyld derefter bøtten helt op med creme og rør forsigtigt det hele sammen. Så er din lækkert duftende creme klar til brug.

Hvis du bruger den duftende olie blanding sammen med din badeolie eller dit massagelys, så hælder du en passende mængde op i din blandeske og tilsætter derefter duftolie blandingen. I den blandeske vi sælger kan der være ca 30 ml, hvilket er passende til en hel flaske æterisk olie blanding.

Duftolie blandingen kan også anvendes i vores Air Diffusere.

Hver flaske Indeholder 2 ml. 85 % Mandelolie – 15 % Duftolie.

Indeholder følgende af de 26 deklarationspligtige parfumestoffer: Limonen, kanelaldehyd, eugenol, linalool, citral, cinnamylalkohol og benzylbenzoat.

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Parfum.

Holdbar 6 måneder efter åbning

Kun til udvortes brug. Kan forårsage allergisk hud- og øjenirritation.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lemon Grove Fragrance Oil Mix 2 ml – 091”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *