Air Diffuser 1 – 833

349,00 DKK

Stilren og smuk aroma diffuser med en beholder på 235 ml. Vælg din egen ynglings duft og skab en dejlig stemning i dit hjem, på arbejdet eller din klinik. Du får 80% bedre luft med en aroma diffuser!

Timeren bruger ultralydsbølger til øjeblikkeligt at fordampe vandet og den essentielle olie i tanken for at skabe en kølig, tør, bøgetåge.

Gør noget godt for dit sind, humør og hud – fyld hjemmet med friske dufte af æteriske olier, mens du slapper helt af og stresser ned. Når fugtigheden i luften er tilpas, tørrer huden ikke ud og du vil få mere overskud af at være i et klimatiseret lokale.

Læs mere i beskrivelsen længere nede.

Varenummer (SKU): 833 Kategorier: ,

Beskrivelse

Du får her en let, bærbar og smuk aroma diffuser som giver spa-kvalitet aromaterapi med et enkelt tryk, fungere perfekt med de fleste essentielle olier og designet specifikt til at fremstille en ultra-fin duftende tåge, der fylder luften med en skøn duft som styrker dine sanser, får dig til at slappe af i sind og krop og hjælper dig med at få en dejlig nattesøvn. Aromaterapi diffuseren kan udsende afslappende dufte i op til 8 timer.

Med et enkelt tryk kan du skifte mellem 7 flotte farver. Aroma diffuseren kan også anvendes uden lys og tåge funktion.

Du vil knap nok bemærke den kører ( støj niveau <35dB). Automatisk sluk funktion der forhindrer at diffuseren overophedes ved for lavt vand niveau.

Dufte har som bekendt, en gigantisk virkning på sind og krop. Dejlige dufte gør os glade, giver minder og påvirker det limbiske system i hjernen – og mange steder anvendes de æteriske olier aktivt som kur mod forskellige lidelser. Aromaterapi har  i et stort omfang en enorm magt for vores velbefindende.

Herunder finder du nogle af de mest populære æteriske olier. Men vi har 35 forskellige æteriske olier i sortimentet, så du kan helt sikkert finde en der passer til dit humør og behov

  • Kamille – virker beroligende
  • Cedertræ – afslapper sindet
  • Lavendel – gør dig afslappet
  • Ylang ylang – stimulerer erotikken
  • Citrusdufte – virker opfriskende, skærper koncentrationen og gør dig glad

Du kan også vælge en duftolie der dufter helt fantastisk. Du finder udvalget af duftolier lige her.

Fyld vand i beholderen og tilsæt ca en halv flaske æterisk olieblanding og sæt stikket i, så har du en dejlig duft i rummet med eller uden farvespil.

– LED-lys – 7 stk.

– Automatisk slukning når vandet løber ud

– Ingen Timer.

– Størrelse: Højde: 19cm, Bredde: 12cm, Vægt: 256g.

– Tankkapacitet 235ml.

– Lades med USB, der kan tilsluttes til telefonoplader eller bærbar computer ( ledningens længde 100cm).

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Air Diffuser 1 – 833”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *