Mental Power Essential Oil Mix 3 x 2 ml – 105

99,00 DKK

Hvis du trænger til et mentalt boost, så er det denne oliemix du skal prøve! De 3 forskellige olier er hver for sig og sammen de bedste til at give dig mental styrke.

Geranium oliens vigtigste egenskab er dens evne til at afbalancere og opløfte. Lemon Verbena i massageolier, cremer og diffusere kan inspirere og stimulere sindet og give en sød lindring fra den daglige sløvhed og monotoni. Mens Wintergreen er en af de bedste olier når det kommer til at styrke dit sind og give dig mental power!

Du kan bruge olierne enkeltvis eller sammen i creme eller i olie. Det er helt op til dig om du vil bruge olierne i din Face Oil eller på kroppen i din Bodyglide eller Body Oil.

Læs mere i beskrivelsen længere nede.

Beskrivelse

Brug flaskens indhold i en 30 ml flaske eller bøtte, så opnår du en ca 1 % duft i din creme eller olie, hvilket er passende hvis du vil have en blid duft.

Må aldrig anvendes direkte fra flasken. Den skal altid fortyndes med olie eller creme. Kun til udvortes brug.

Hvis du ønsker en kraftigere duft, kan du godt bruge 2 små flasker og du kan også sagtens mikse 2 eller flere forskellige dufte for at opnå din helt egen personlige yndlingsduft, der har præcis den virkning du gerne vil opnå.

Du finder alle vores redskaber til bland selv lige her.

Hvis du hellere vil have duften spredt rundt i rummet så kan du bruge dem sammen med en af vores flotte farveskiftende Air Diffusere.

Køb eventuelt et sæt parfume sticks med, så er det let for dig at sprøjte lidt på en stick og vælge den eller de mixblandinger du bedst kan lide duften af.

Mental Power Mix består af følgende æteriske olier: 2 Geranium, 25 Lemongrass, 33 Wintergreen.

Hver flaske Indeholder 2 ml. 85 % Mandelolie – 15 % Ægte Æterisk Olie.

2 Geranium: Geraniol, citronellol, linalool,citral og limonen. INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil.

25 Lemon Verbena: Citral, geraniol, geranyl acetate, limonene, beta-caryophyllene. INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Aloysia Triphylla Oil.

33 Wintergreen: Limonen, eucalyptol, alpha-pinene. INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Gaultheria Fragrantissima Oil

Holdbar 6 måneder efter åbning.

Kun til udvortes brug.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mental Power Essential Oil Mix 3 x 2 ml – 105”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *