Shower Oil 100 ml – 303

199,00 DKK

Påfør olien direkte på huden mens du er i brusebad og gnid den godt ind. Skyl den overskydende olie af og tør dig med et fnugfrit håndklæde. Din hud vil føles blød og glat uden at virke fedtet.

Hvis du vil gøre oplevelsen ekstra lækker så prøv den super bløde og eksklusive massagehandske, der gør dit brusebad til en luksuriøs oplevelse. 

Du kan sagtens bruge Shower Oil dagligt. Den er drøj i brug og der skal ikke bruges ret meget for at opnå en skøn glat og smukt glødende hud. Shower Oil er fremstillet af ægte mandelolie tilsat ægte naturlig E-vitamin olie. Specielt god til tør hud.

Shower Oil er vegansk og neutral, det vil sige at der ikke er tilsat nogen former for duftstoffer. Det gør Shower Oil særdeles egnet til at bruge sammen med enten æteriske olier eller duftolier, så du let kan skabe din helt egen unikke Shower Oil.

Læs mere i beskrivelsen længere nede.

Varenummer (SKU): 303 Kategorier: ,

Beskrivelse

Hvis du vælger at bruge den sammen med en eller flere af vores eksklusive duftolier får din Shower Oil en lækker duft. Men du kan også bruge den sammen med en æterisk olie. Æteriske olier har altid en eller flere effekter. De kan virke opkvikkende, beroligende, antiseptiske m.fl. Der er helt sikkert en æterisk olie, der passer til dit behov.

Du kan endda mikse flere æteriske olier sammen og hvis du ikke kan lide duften (en æterisk olie dufter ikke altid så godt) kan du bare tilsætte en duftolie også.

Det er kun din fantasi, der sætter grænsen for hvordan din Shower Oil skal dufte og hvilke egenskaber den skal have.

Sådan gør du hvis du skal mikse din Shower Oil med duftolie eller æterisk olie.

Step 1: Vælg den duft du vil bruge. Hvis du har købt flere forskellige kan du teste duftene af f.eks. på en parfume stick. (Dem finder du lige her

Step 2: Hæld indholdet af den lille flaske op i en 15 ml eller 30 ml Flaske. (Se vores udvalg her)

Step 3: Hæld olien du vil tilføje duft til i flasken, sæt låg på flasken og ryst det hele godt sammen.

Step 4: Skriv på flasken hvilke olie/olier du har anvendt i din blanding. 

Din olie vil nu have indeholde ca 1 % duft/æterisk olie

Hvis du ønsker at mikse flere forskellige så kan du sagtens gøre det, du må bare ikke bruge mere end højst 2 x 2 ml duftolie/æterisk olie pr 30 ml Basis Olie.

Men det er jo let nok at nøjes med at bruge ½ flaske duftolie og ½ flaske æterisk olie eller måske 4 x en kvart flaske, hvis du gerne vil mikse flere forskellige sammen.

Ingredienser: Prunus amygdalus dulcis oil , Natural Vitamin E Oil (Tocopherol)

Alle cremer fra Copenhagen Cream er produceret i København. De er veganske og indeholder ingen parabener.

Holdbar 6 måneder efter åbning

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Shower Oil 100 ml – 303”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *