Palmarosa Essential Oil Mix 2 ml – 014

39,00 DKK

Palmarosa æterisk olie har en rosenagtig duft, der gør den til en smuk tilføjelse til din samling af æteriske olier. Den er kendt for sine naturlige fordele for huden og er en af naturens bedste til at styrke hudens sundhed. Den regulerer hudens fugt- og olieproduktion, og derfor er den nyttig til både tør og fedtet hud. Dette er grunden til, at Palmarosa æterisk olie tilsættes i hudprodukter som sæber, cremer osv. Palmarosa æterisk olie giver næring og genopretter hudens sundhed og harmoni, da den giver cellefornyende fordele. Den er også kendt for sin evne til at forynge trætte og ømme fødder, så den gør sig godt som fodbad.

Den har både beroligende og opløftende virkninger og er et tonikum for hjerte og sind. Den støtter dyb søvn, opløfter, beroliger og beroliger humøret og giver komfort og støtte til feminine cyklusser. Samtidig understøtter den en sund wellness-respons, hvilket gør palmarosa velegnet til at hjælpe med at fremskynde genopretningen i den udfordrende vintersæson. Palmarosa er kølende og fugtende i sin essens og kan give lindring af usikkerhed og sorg. Denne æteriske olie er perfekt til massage. Prøv at blande lidt i din bodyglide eller body oil næste gang du skal give/modtage kropsmassage.

Læs mere i beskrivelsen længere nede.

Beskrivelse

Brug flaskens indhold i en 30 ml flaske eller bøtte, så opnår du en ca 1 %  duft i din creme eller olie, hvilket er passende hvis du vil have en blid duft.

Må aldrig anvendes direkte fra flasken. Den skal altid fortyndes med olie eller creme. Kun til udvortes brug.

Hvis du ønsker en kraftigere duft, kan du godt bruge 2 små flasker og du kan også sagtens mikse 2 eller flere forskellige dufte for at opnå din helt egen personlige yndlingsduft, der har præcis den virkning du gerne vil opnå.

Du finder alle vores redskaber til bland selv lige her.

Hvis du bruger den æteriske olie blanding i en flaske med olie/bodyglide, får du det bedste resultat, hvis du hælder den æteriske olie blanding i den tomme flaske først og derefter fylder op med olie/bodyglide. Derefter sætter du låget på og ryster flasken godt og din duftende olie/bodyglide er klar til brug.

Hvis du bruger den æteriske olie blanding i en bøtte med creme, får du det bedste resultat hvis du fylder bøtten halvt op med creme og derefter tilsætter den ønskede mængde æterisk olie blanding. Rør det forsigtigt igennem med en røreske og fyld derefter bøtten helt op med creme og rør forsigtigt det hele sammen. Så er din lækkert duftende creme klar til brug.

Hvis du bruger den æteriske olie blanding sammen med din badeolie eller dit massagelys, så hælder du en passende mængde op i din blandeske og tilsætter den æteriske olie blanding. I den blandeske vi sælger kan der være ca 30 ml, hvilket er passende til en hel flaske æterisk olie blanding

Den æteriske olieblanding kan også anvendes i vores Air Diffusere.

Hver flaske Indeholder 2 ml. 85 % Mandelolie – 15 % Ægte Æterisk Olie.

Indeholder følgende af de 26 deklarationspligtige parfumestoffer: Geraniol, citral, linalool,farnesol og limonen

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil,Cymbopogon Martinii Oil

Holdbar 6 måneder efter åbning

Kun til udvortes brug.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Palmarosa Essential Oil Mix 2 ml – 014”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *