Neroli Essential Oil Mix 2 ml – 012

39,00 DKK

Neroli olie er meget beroligende og siges at lindre kronisk angst, depression, frygt, depression, chok og stress. På grund af sin beroligende egenskab er den god til søvnløshed, folk med hjertebanken og svimmelhed. Brugt på huden siges Neroli-olie at hjælpe med at regenerere hudceller og kan hjælpe med til at fremme glattere hud. Den helt rigtige æteriske olie til sensitiv og moden hud!

Neroli æterisk olie fremstilles af blomsterne fra pomeranstræet. Blomsterne indsamles i hånden, og olien fremstilles ved vanddestillation, da blomsterne er for skrøbelige til dampdestillation. Dette er en af de mest populære æteriske olier på grund af dens vidunderlige duft samt dens terapeutiske egenskaber. Denne æteriske olie er perfekt til massage. Prøv at blande lidt i din bodyglide eller body oil næste gang du skal give/modtage kropsmassage.

Neroliolie menes at være blevet brugt af romerne. I 1680 brugte Anna Maria Orsini, prinsesse af Nerola, essensen af pomeranstræet til at parfumere sine handsker og sit bad og skabte derved en ny moderne duft. Fra dette tidspunkt blev den æteriske olie kendt som Neroli efter hende. Folkeminderne fortæller, at appelsinblomsterne blev brugt til at dekorere brudesenge for at hjælpe med at få nygifte par til at slappe af i sengen. Olien er dyr at fremstille, og man skal være meget omhyggelig, da blomsterne skal plukkes, lige når de blomstrer.

Læs mere i beskrivelsen længere nede.

Beskrivelse

Brug flaskens indhold i en 30 ml flaske eller bøtte, så opnår du en ca 1 %  duft i din creme eller olie, hvilket er passende hvis du vil have en blid duft.

Må aldrig anvendes direkte fra flasken. Den skal altid fortyndes med olie eller creme. Kun til udvortes brug.

Hvis du ønsker en kraftigere duft, kan du godt bruge 2 små flasker og du kan også sagtens mikse 2 eller flere forskellige dufte for at opnå din helt egen personlige yndlingsduft, der har præcis den virkning du gerne vil opnå.

Du finder alle vores redskaber til bland selv lige her.

Hvis du bruger den æteriske olie blanding i en flaske med olie/bodyglide, får du det bedste resultat, hvis du hælder den æteriske olie blanding i den tomme flaske først og derefter fylder op med olie/bodyglide. Derefter sætter du låget på og ryster flasken godt og din duftende olie/bodyglide er klar til brug.

Hvis du bruger den æteriske olie blanding i en bøtte med creme, får du det bedste resultat hvis du fylder bøtten halvt op med creme og derefter tilsætter den ønskede mængde æterisk olie blanding. Rør det forsigtigt igennem med en røreske og fyld derefter bøtten helt op med creme og rør forsigtigt det hele sammen. Så er din lækkert duftende creme klar til brug.

Hvis du bruger den æteriske olie blanding sammen med din badeolie eller dit massagelys, så hælder du en passende mængde op i din blandeske og tilsætter den æteriske olie blanding. I den blandeske vi sælger kan der være ca 30 ml, hvilket er passende til en hel flaske æterisk olie blanding

Den æteriske olieblanding kan også anvendes i vores Air Diffusere.

Hver flaske Indeholder 2 ml. 85 % Mandelolie – 15 % Ægte Æterisk Olie.

Indeholder følgende af de 26 deklarationspligtige parfumestoffer: Linalool, linalyl acetate

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil,Citrus Aurantium Oil

Holdbar 6 måneder efter åbning

Kun til udvortes brug.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Neroli Essential Oil Mix 2 ml – 012”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *