Lemon Verbena Essential Oil Mix 2 ml – 025

39,00 DKK

Følelsesmæssigt og energimæssigt kan denne engros æteriske olie af citronverbena hjælpe med at lindre angst og depression. Den virker beroligende og som afrodisiakum, hvilket gør den nyttig til at slappe af i sindet og opløfte og forbedre ens humør. Afrodisiaka har fået sit navn fra den græske gud Afrodite, som er gudinde for kærlighed, skønhed og begær.

Brug af Lemon Verbena Essential Oil er et populært naturlægemiddel med en stimulerende duft og har en bred vifte af potentielle sundhedsfordele, når den bruges korrekt.

Verbena i kropsdamp, massageolier, stearinlys og diffusere kan inspirere og stimulere sindet og give en sød lindring fra den daglige sløvhed og monotoni.

Læs mere i beskrivelsen længere nede.

Beskrivelse

Brug flaskens indhold i en 30 ml flaske eller bøtte, så opnår du en ca 1 %  duft i din creme eller olie, hvilket er passende hvis du vil have en blid duft.

Må aldrig anvendes direkte fra flasken. Den skal altid fortyndes med olie eller creme. Kun til udvortes brug.

Hvis du ønsker en kraftigere duft, kan du godt bruge 2 små flasker og du kan også sagtens mikse 2 eller flere forskellige dufte for at opnå din helt egen personlige yndlingsduft, der har præcis den virkning du gerne vil opnå.

Du finder alle vores redskaber til bland selv lige her.

Hvis du bruger den æteriske olie blanding i en flaske med olie/bodyglide, får du det bedste resultat, hvis du hælder den æteriske olie blanding i den tomme flaske først og derefter fylder op med olie/bodyglide. Derefter sætter du låget på og ryster flasken godt og din duftende olie/bodyglide er klar til brug.

Hvis du bruger den æteriske olie blanding i en bøtte med creme, får du det bedste resultat hvis du fylder bøtten halvt op med creme og derefter tilsætter den ønskede mængde æterisk olie blanding. Rør det forsigtigt igennem med en røreske og fyld derefter bøtten helt op med creme og rør forsigtigt det hele sammen. Så er din lækkert duftende creme klar til brug.

Hvis du bruger den æteriske olie blanding sammen med din badeolie eller dit massagelys, så hælder du en passende mængde op i din blandeske og tilsætter den æteriske olie blanding. I den blandeske vi sælger kan der være ca 30 ml, hvilket er passende til en hel flaske æterisk olie blanding

Den æteriske olieblanding kan også anvendes i vores Air Diffusere.

Hver flaske Indeholder 2 ml. 85 % Mandelolie – 15 % Ægte Æterisk Olie.

Indeholder følgende af de 26 deklarationspligtige parfumestoffer: Citral, geraniol, geranyl acetate, limonene, beta-caryophyllene

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Aloysia Triphylla Oil

Holdbar 6 måneder efter åbning

Kun til udvortes brug.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lemon Verbena Essential Oil Mix 2 ml – 025”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *