Anti Stress Essential Oil Mix 3 x 2 ml – 102

99,00 DKK

Hvis du er træt af at føle dig udkørt og småstresset, så prøv denne Olie Mix. De tre æteriske olier er hver for sig de bedste mod stress. Bruger du dem sammen får du endda endnu flere af de gode egenskaber frem.

Ylang Ylang er en af de meget populære olier og den anses for at være en af de bedste til at få dig til slappe af i sindet og kroppen og Lemongrass og May Chang virker opløftende og stimulerende.

Du kan bruge olierne enkeltvis eller sammen i creme eller i olie. Det er helt op til dig om du vil bruge olierne i din Face Oil eller på kroppen i din Bodyglide eller Body Oil.

Læs mere i beskrivelsen længere nede.

Beskrivelse

Brug flaskens indhold i en 30 ml flaske eller bøtte, så opnår du en ca 1 % duft i din creme eller olie, hvilket er passende hvis du vil have en blid duft.

Må aldrig anvendes direkte fra flasken. Den skal altid fortyndes med olie eller creme. Kun til udvortes brug.

Hvis du ønsker en kraftigere duft, kan du godt bruge 2 små flasker og du kan også sagtens mikse 2 eller flere forskellige dufte for at opnå din helt egen personlige yndlingsduft, der har præcis den virkning du gerne vil opnå.

Du finder alle vores redskaber til bland selv lige her.

Hvis du hellere vil have duften spredt rundt i rummet så kan du bruge dem sammen med en af vores flotte farveskiftende Air Diffusere.

Køb eventuelt et sæt parfume sticks med, så er det let for dig at sprøjte lidt på en stick og vælge den eller de mixblandinger du bedst kan lide duften af.

Anti Stress Oil Mix består af følgende æteriske olier: 1 Ylang Ylang, 8 Lemongrass, 19 May Chang.

Hver flaske Indeholder 2 ml. 85 % Mandelolie – 15 % Ægte Æterisk Olie.

1 Ylang Ylang: Benzylbenzoat, farnesol, linalool, benzylsalicylat, geraniol, eugenol og limonen. INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cananga Odorata Flower Oil.

8 Lemongrass: Citral, geraniol, linalool, citronellol, limonen og eugenol. INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cymbopogon Flexuosus Oil.

19 May Chang: Limonen, myrcene, beta-caryophyllene, camphene. INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil,Litsea Cubeba Oil.

Holdbar 6 måneder efter åbning.

Kun til udvortes brug.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Anti Stress Essential Oil Mix 3 x 2 ml – 102”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *