Marjoram Essential Oil Mix 2 ml – 011

39,00 DKK

Marjoram æterisk olie er en af de olier, der virker utroligt afslappende og beroligende og får hele kroppen til at slappe af og komme ned i gear.

Olien er dampdestilleret fra Thymus mastichina-planten, som har en behåret stængel, ovale blade og små hvidlige blomster i klaser. Hele planten udsender en stærk aroma. Marjoram olie bruges ofte i aromaterapi kan virke beroligende på nerverne og bekæmpe ensomhed og afvisning. Denne æteriske olie er perfekt til massage. Prøv at blande lidt i din bodyglide eller body oil næste gang du skal give/modtage kropsmassage.

Spansk vild marjoram er kendt for at være blevet brugt af urteeksperter siden det gamle Grækenland. De gamle grækere og romere kronede brudepar med kranse af marjoram for at symbolisere kærlighed, ære og lykke. Te med marjoram og honning blev brugt af sangere til at bevare deres stemme.

Læs mere i beskrivelsen længere nede.

Beskrivelse

Brug flaskens indhold i en 30 ml flaske eller bøtte, så opnår du en ca 1 %  duft i din creme eller olie, hvilket er passende hvis du vil have en blid duft.

Må aldrig anvendes direkte fra flasken. Den skal altid fortyndes med olie eller creme. Kun til udvortes brug.

Hvis du ønsker en kraftigere duft, kan du godt bruge 2 små flasker og du kan også sagtens mikse 2 eller flere forskellige dufte for at opnå din helt egen personlige yndlingsduft, der har præcis den virkning du gerne vil opnå.

Du finder alle vores redskaber til bland selv lige her.

Hvis du bruger den æteriske olie blanding i en flaske med olie/bodyglide, får du det bedste resultat, hvis du hælder den æteriske olie blanding i den tomme flaske først og derefter fylder op med olie/bodyglide. Derefter sætter du låget på og ryster flasken godt og din duftende olie/bodyglide er klar til brug.

Hvis du bruger den æteriske olie blanding i en bøtte med creme, får du det bedste resultat hvis du fylder bøtten halvt op med creme og derefter tilsætter den ønskede mængde æterisk olie blanding. Rør det forsigtigt igennem med en røreske og fyld derefter bøtten helt op med creme og rør forsigtigt det hele sammen. Så er din lækkert duftende creme klar til brug.

Hvis du bruger den æteriske olie blanding sammen med din badeolie eller dit massagelys, så hælder du en passende mængde op i din blandeske og tilsætter den æteriske olie blanding. I den blandeske vi sælger kan der være ca 30 ml, hvilket er passende til en hel flaske æterisk olie blanding

Den æteriske olieblanding kan også anvendes i vores Air Diffusere.

Hver flaske Indeholder 2 ml. 85 % Mandelolie – 15 % Ægte Æterisk Olie.

Indeholder følgende af de 26 deklarationspligtige parfumestoffer: Cineole, linalool, limonene, camphor, terpineol

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Citrus Paradisi Peel Oil

Holdbar 6 måneder efter åbning

Kun til udvortes brug.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Marjoram Essential Oil Mix 2 ml – 011”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *