Cold Fight Essential Oil Mix 3 x 2 ml – 113

99,00 DKK

Disse æteriske olier er gode hvis du mærker en forkølelse er på vej eller hvis du allerede har gener af den såsom stoppet næse og slim i halsen.

Cajeput æterisk olie bruges til at behandle forkølelse, hovedpine og tandpine.  Den er meget effektiv til at bekæmpe infektioner fra bakterier, virus og svampe, såsom stivkrampe (bakterier), influenza (virus). Anise Seed olie er virksom mod forkølelse og har en opvarmende virkning på åndedræts- og kredsløbs systemet hvilken hjælper mod aflejring af slim. Ravensara bruges blandt andet til behandling af lidelser forårsaget af  slim i luftvejene.

Du kan bruge olierne enkeltvis eller sammen i creme eller i olie. Det er helt op til dig om du vil bruge olierne i din Face Oil eller på kroppen i din Bodyglide eller Body Oil.

Læs mere i beskrivelsen længere nede.

Beskrivelse

Brug flaskens indhold i en 30 ml flaske eller bøtte, så opnår du en ca 1 % duft i din creme eller olie, hvilket er passende hvis du vil have en blid duft.

Må aldrig anvendes direkte fra flasken. Den skal altid fortyndes med olie eller creme. Kun til udvortes brug

Hvis du ønsker en kraftigere duft, kan du godt bruge 2 små flasker og du kan også sagtens mikse 2 eller flere forskellige dufte for at opnå din helt egen personlige yndlingsduft, der har præcis den virkning du gerne vil opnå.

Du finder alle vores redskaber til bland selv lige her.

Hvis du hellere vil have duften spredt rundt i rummet så kan du bruge dem sammen med en af vores flotte farveskiftende Air Diffusere.

Køb eventuelt et sæt parfume sticks med, så er det let for dig at sprøjte lidt på en stick og vælge den eller de mixblandinger du bedst kan lide duften af.

Cold Fight Oil Mix indeholder følgende æteriske olier: 21 Cajaput, 23 Anise Seed, 28 Ravensara.

Hver flaske Indeholder 2 ml. 85 % Mandelolie – 15 % Ægte Æterisk Olie.

21 Cajaput: Limonen, linalool og citral. INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Melaleuca Leucadendron Cajuputi Leaf Oil

23 Anise Seed: Linalool, limonen og eugenol. INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Pimpinella Anisum Seed Oil.

28 Ravensara: Cineole, alpha-terpineol, alpha-pinene, terpineo, cymene, myrcene, gamma-terpinene. INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Ravensara Aromatica Oil.

Holdbar 6 måneder efter åbning.

Kun til udvortes brug.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cold Fight Essential Oil Mix 3 x 2 ml – 113”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *