Patchouli Essential Oil Mix 2 ml – 004

39,00 DKK

Perfekt til tør hud! Dens egenskaber gør din hud dejligt blød og sund igen. En af de bedste æteriske olier til brug i badekarret eller fodbadet.

I mange lande anvendes patchouliolie i potpourris og poser mellem linned og tøj for at opnå en god duft og for at holde væggelus og insekter væk. Olien siges at have en afbalancerende virkning på følelserne og skabe en forelsket atmosfære. Når den bruges i en oliebrænder, lindrer den angst og depression. Brugt i badevand menes den at hjælpe ved hud- og hovedbundsproblemer, svampeinfektioner, væske ophobning, nedbryde cellulite og lindre forstoppelse. Den har fremragende vævs fornyende egenskaber, fremskynder heling og bekæmper infektioner. Den er fantastisk til at afhjælpe problemer med tør og irriteret hud. Denne æteriske olie er perfekt til massage. Prøv at blande lidt i din bodyglide eller body oil næste gang du skal give/modtage kropsmassage. Denne æteriske olie er også et velkendt afrodisiaka. Brug den i din creme, olie eller i en air diffuser.

Patchouli æterisk olie er udvundet af Pogostemon cablin-planten fra myntefamilien og har en rig moskusagtig, sødlig og krydret duft. Planten er hjemmehørende i Malaysia og Indien, hvor den er kendt som “puchaput”. Ordet patchouli er afledt af tamilsk “pachchai ilai”, der blot betyder “grønt blad”. Patchouliolie udvindes af de unge blade, som tørres og fermenteres før dampdestillation. Denne olie forbedrer sin duft og kraft med alderen. Den er meget værdsat i hudpleje.

Læs mere i beskrivelsen længere nede.

Beskrivelse

Brug flaskens indhold i en 30 ml flaske eller bøtte, så opnår du en ca 1 %  duft i din creme eller olie, hvilket er passende hvis du vil have en blid duft.

Må aldrig anvendes direkte fra flasken. Den skal altid fortyndes med olie eller creme. Kun til udvortes brug.

Hvis du ønsker en kraftigere duft, kan du godt bruge 2 små flasker og du kan også sagtens mikse 2 eller flere forskellige dufte for at opnå din helt egen personlige yndlingsduft, der har præcis den virkning du gerne vil opnå.

Du finder alle vores redskaber til bland selv lige her.

Hvis du bruger den æteriske olie blanding i en flaske med olie/bodyglide, får du det bedste resultat, hvis du hælder den æteriske olie blanding i den tomme flaske først og derefter fylder op med olie/bodyglide. Derefter sætter du låget på og ryster flasken godt og din duftende olie/bodyglide er klar til brug.

Hvis du bruger den æteriske olie blanding i en bøtte med creme, får du det bedste resultat hvis du fylder bøtten halvt op med creme og derefter tilsætter den ønskede mængde æterisk olie blanding. Rør det forsigtigt igennem med en røreske og fyld derefter bøtten helt op med creme og rør forsigtigt det hele sammen. Så er din lækkert duftende creme klar til brug.

Hvis du bruger den æteriske olie blanding sammen med din badeolie eller dit massagelys, så hælder du en passende mængde op i din blandeske og tilsætter den æteriske olie blanding. I den blandeske vi sælger kan der være ca 30 ml, hvilket er passende til en hel flaske æterisk olie blanding

Den æteriske olieblanding kan også anvendes i vores Air Diffusere.

Hver flaske Indeholder 2 ml. 85 % Mandelolie – 15 % Ægte Æterisk Olie.

Indeholder følgende af de 26 deklarationspligtige parfumestoffer: Linalool og limonen

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil Pogostemon Cablin Leaf Oil

Holdbar 6 måneder efter åbning

Kun til udvortes brug.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Patchouli Essential Oil Mix 2 ml – 004”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *