Wash & Go Gift Box – 960

359,00 DKK

I denne gaveæske får du alt det du skal bruge i hverdagen, når dit ansigt skal have det godt.

Start med at vaske ansigtet med Face Wash. Brug gerne den medfølgende super lækre konjac svamp, der er fantastisk til at komme i dybden, når du afrenser din hud. Den er blid og behagelig at bruge. Når du får svampen er den helt hård, men når du holder den under hanen og tilfører en masse lunkent vand, bliver den stor og fluffy og klar til brug. Efter brug skal den bare hænge og lufttørre så bliver den hård igen og klar til næste gang.

Læs mere i beskrivelsen længere nede.

Derefter påfører du en lille smule Face Oil, gerne ved hjælp af den medfølgende lille runde svamp. Gnid olien godt ind i huden. Svampen kan skylles op i varmt vand og genbruges mange gange.

Dine læber er en vigtig del af dit ansigt, så de skal selvfølgelig også plejes og vores lille handy runde læbepomade er det perfekte match.

Læs mere i beskrivelsen længere nede.

Varenummer (SKU): 960 Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

Din Wash & Go Gift Box indeholder følgende:

Face Oil 50 ml

Brug ansigts olie dagligt for at opnå en skøn glat og smukt glødende hud. Smør en lille mængde på fugtig hud og lad huden lufttørre.

Face Wash 100 ml

Fjerner mildt og effektivt fedtstoffer, snavs og makeup fra huden uden at fjerne fugten.

Sort Konjac Svamp

Denne konjac svamp renser blidt ansigtet og fjerner snavs. Den er velegnet til alle hudtyper.

Rund hvid Svamp

Praktisk multifunktionel svamp.

Læbepomade

En handy og lækker lille læbepomade i en rund bøtte. Den er praktisk at bruge og holder dine læber bløde og skinnende i lang tid.

Brugsanvisning

Der er indlagt en udførlig brugsanvisning, så du hurtigt kan komme i gang med din Wash & Go Gift Box.


Face Oil Ingredienser: Prunus persica, Natural Vitamin E Oil (Tocopherol). No Fragrance

Face Wash Ingredienser: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth, Sulfosuccinate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Lactic Acid, Soyamide DEA, SODIUM Chloride, Xanthan Gum, Glycol Distearate/Steareth-4/Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Allantion, SodiumBenzoate. No Fragrance.

Læbepomade Ingredienser: Parafinnum Liquidum, Beeswax, Ozokerite, Ethylhexyl Palmitate, Polyisobutine. Cera Microcrisrallina, Cocos Nucifera, (coconut) oil, Polyethylene, Tridecyl Trimellitate, Butyrospermum Paekii (shea butter), Tokopheryl, Acetate, Parfum.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Wash & Go Gift Box – 960”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *