Luxurious Bath Essential Oil Mix 3 x 2 ml – 111

99,00 DKK

Disse æteriske olier er udvalgt specielt for deres egenskaber når du bruger dem i badet. Du får virkelig følelsen af luksus når du bruger en eller flere af de lækre olier.

Patchouli olie brugt i badevand er god ved hud- og hovedbundsproblemer og er fantastisk til at afhjælpe problemer med tør og irriteret hud. Palmarosa er kendt for sin evne til at forynge trætte og ømme fødder, så den gør sig godt som fodbad men da den regulerer hudens fugt- og olieproduktion er den også nyttig til både tør og fedtet hud. Ravensara har også flere gode egenskaber, men brugt i badevand er den vigtigste dens evne til at lindre hvis du mærker at en forkølelse er på vej.

Du kan bruge olierne enkeltvis eller sammen i creme eller i olie eller i dit badevand sammen med en Bath Oil. Du kan selvfølgelig også sagtens bruge dem i din Face Oil eller på kroppen i din Bodyglide eller Body Oil.

Læs mere i beskrivelsen længere nede.

Varenummer (SKU): 111 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Brug flaskens indhold i en 30 ml flaske eller bøtte, så opnår du en ca 1 % duft i din creme eller olie, hvilket er passende hvis du vil have en blid duft.

Må aldrig anvendes direkte fra flasken. Den skal altid fortyndes med olie eller creme. Kun til udvortes brug.

Hvis du ønsker en kraftigere duft, kan du godt bruge 2 små flasker og du kan også sagtens mikse 2 eller flere forskellige dufte for at opnå din helt egen personlige yndlingsduft, der har præcis den virkning du gerne vil opnå.

Du finder alle vores redskaber til bland selv lige her.

Hvis du hellere vil have duften spredt rundt i rummet så kan du bruge dem sammen med en af vores flotte farveskiftende Air Diffusere.

Køb eventuelt et sæt parfume sticks med, så er det let for dig at sprøjte lidt på en stick og vælge den eller de mixblandinger du bedst kan lide duften af.

Luxurious Bath Oil Mix indeholder følgende æteriske olier: 4 Patchouli, 14 Palmarosa, 28 Ravensara.

Hver flaske Indeholder 2 ml. 85 % Mandelolie – 15 % Ægte Æterisk Olie.

4 Patchouli: Linalool og limonen. INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Pogostemon Cablin Leaf Oil

14 Palmarosa: Geraniol, citral, linalool, farnesol og limonen. INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil,Cymbopogon Martinii Oil

28 Ravensara: Cineole, alpha-terpineol, alpha-pinene, terpineo, cymene, myrcene, gamma-terpinene. INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Ravensara Aromatica Oil

Holdbar 6 måneder efter åbning.

Kun til udvortes brug.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Luxurious Bath Essential Oil Mix 3 x 2 ml – 111”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *