Mature Skin Essential Oil Mix 3 x 2 ml – 110

99,00 DKK

Moden hud kræver ofte lidt ekstra pleje og det får den helt sikkert med disse 3 skønne æteriske olier, sammensat specielt til dig der er over 40.

Cedarwood olien hjælper med at aflaste de hvide blodlegemer giver dem mulighed for at beskytte de indre funktioner. Den er særdeles virksom til moden hud. Æterisk olie af rosengeranium er er ofte brugt i cremer og olier da den dufter dejligt og dens antioxidante egenskaber kan hjælpe med at reducere tegn på ældning. Spearmint har en revitaliserende, energiinducerende virkning på huden, der gør den perfekt til moden hud.

Du kan bruge olierne enkeltvis eller sammen i creme eller i olie. Det er helt op til dig om du vil bruge olierne i din Face Oil eller på kroppen i din Bodyglide eller Body Oil.

Læs mere i beskrivelsen længere nede.

Beskrivelse

Brug flaskens indhold i en 30 ml flaske eller bøtte, så opnår du en ca 1 % duft i din creme eller olie, hvilket er passende hvis du vil have en blid duft.

Må aldrig anvendes direkte fra flasken. Den skal altid fortyndes med olie eller creme. Kun til udvortes brug.

Hvis du ønsker en kraftigere duft, kan du godt bruge 2 små flasker og du kan også sagtens mikse 2 eller flere forskellige dufte for at opnå din helt egen personlige yndlingsduft, der har præcis den virkning du gerne vil opnå.

Du finder alle vores redskaber til bland selv lige her.

Hvis du hellere vil have duften spredt rundt i rummet så kan du bruge dem sammen med en af vores flotte farveskiftende Air Diffusere.

Køb eventuelt et sæt parfume sticks med, så er det let for dig at sprøjte lidt på en stick og vælge den eller de mixblandinger du bedst kan lide duften af.

Mature Skin Oil Mix indeholder følgende æteriske olier: 18 Cederwood, 29 Rose Geranium, 32 Spearmint.

Hver flaske Indeholder 2 ml. 85 % Mandelolie – 15 % Ægte Æterisk Olie.

18 Cedarwood: Farnesol. INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cedrus Atlantica Bark Oil.

29 Rose Geranium: Geraniol, citronellol, i somenthone, geranyl, acetate. INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Pelargonium Graveolens Oil.

32 Spearmint: Limonen, menthone, beta-caryophyllene, pinenes. INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Mentha Spicata Oil.

Holdbar 6 måneder efter åbning.

Kun til udvortes brug.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mature Skin Essential Oil Mix 3 x 2 ml – 110”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *