Niaouli Essential Oil Mix 2 ml – 016

39,00 DKK

Niaouli æterisk olie er ikke den mest velduftende æteriske olie. Hvad den mangler i aromatisk tiltrækningskraft, kompenserer den dog for med sine terapeutiske fordele. Den er et fremragende valg til brug ved hudinfektioner og akne.

Duften er kamfer agtig, jordagtig og lidt hård. Det er aldrig en god idé at danne sig en mening om aromaen af en æterisk olie ved blot at lugte til den direkte fra flasken.

Den smertelindrende egenskab af denne olie gør den til et meget godt smertestillende middel. Den er meget effektiv til at lindre smerter ved hovedpine, migræne, tandpine, ørepine og muskel- og ledsmerter samt smerter som følge af forstuvninger. Denne olie stimulerer blod- og lymfecirkulationen og forhindrer derved ophobning af urinsyre i leddene og bringer varme til forskellige dele af kroppen. Disse to faktorer er tilsammen med til at give lindring af gigt, gigt og reumatisme.

Læs mere i beskrivelsen længere nede.

Beskrivelse

Brug flaskens indhold i en 30 ml flaske eller bøtte, så opnår du en ca 1 %  duft i din creme eller olie, hvilket er passende hvis du vil have en blid duft.

Må aldrig anvendes direkte fra flasken. Den skal altid fortyndes med olie eller creme. Kun til udvortes brug.

Hvis du ønsker en kraftigere duft, kan du godt bruge 2 små flasker og du kan også sagtens mikse 2 eller flere forskellige dufte for at opnå din helt egen personlige yndlingsduft, der har præcis den virkning du gerne vil opnå.

Du finder alle vores redskaber til bland selv lige her.

Hvis du bruger den æteriske olie blanding i en flaske med olie/bodyglide, får du det bedste resultat, hvis du hælder den æteriske olie blanding i den tomme flaske først og derefter fylder op med olie/bodyglide. Derefter sætter du låget på og ryster flasken godt og din duftende olie/bodyglide er klar til brug.

Hvis du bruger den æteriske olie blanding i en bøtte med creme, får du det bedste resultat hvis du fylder bøtten halvt op med creme og derefter tilsætter den ønskede mængde æterisk olie blanding. Rør det forsigtigt igennem med en røreske og fyld derefter bøtten helt op med creme og rør forsigtigt det hele sammen. Så er din lækkert duftende creme klar til brug.

Hvis du bruger den æteriske olie blanding sammen med din badeolie eller dit massagelys, så hælder du en passende mængde op i din blandeske og tilsætter den æteriske olie blanding. I den blandeske vi sælger kan der være ca 30 ml, hvilket er passende til en hel flaske æterisk olie blanding

Den æteriske olieblanding kan også anvendes i vores Air Diffusere.

Hver flaske Indeholder 2 ml. 85 % Mandelolie – 15 % Ægte Æterisk Olie.

Indeholder følgende af de 26 deklarationspligtige parfumestoffer: Limonen, linalool

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil,Melaleuca Viridiflora Leaf Oil

Holdbar 6 måneder efter åbning

Kun til udvortes brug.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Niaouli Essential Oil Mix 2 ml – 016”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *