Jasmine Essential Oil Mix 2 ml – 005

39,00 DKK

Undersøgelser har vist, at bare det at dufte til jasmin kan øge årvågenhed, hånd-øje-koordination, øge selvtillid og lykke og reducere stress. Dens komplekse, blomstrende energi er en humørløfter for de fleste mennesker og virker som et afrodisiakum. Afrodisiaka har fået sit navn fra den græske gud Afrodite, som er gudinde for kærlighed, skønhed og begær.

Jasmin har en lang historie om at øge libido, frigøre hæmninger og inspirere seksuel lyst. Jasmin har egenskaber, der regulerer menstruationscyklusser, kan reducere menstruationssmerter, sløvhed og humørsvingninger. Det kan også forsinke overgangsalderen.

Jasmin er yderst effektiv til moden hud. Det bruges også i lave koncentrationer til at behandle eksem. Desuden er jasmin nyttig til at udviske ar og behandle strækmærker efter fødslen. Jasmin kan lindre vrede, angst og stress uden at virke som beroligende middel. Jasmin åbner en op for de muligheder, der er tilgængelige gennem klarere tænkning. Denne beroligende og balancerende kraft kan også reducere inflammation fra følelsesmæssig stress.

Denne æteriske olie er perfekt til massage. Prøv at blande lidt i din bodyglide eller body oil næste gang du skal give/modtage kropsmassage.

Jasmin æterisk olie blev brugt til healing og religiøse ceremonier på grund af denne overbevisende egenskab. I Kina blev jasminolie brugt i sygeværelser for at gøre luften velduftende, men man mente også, at den kunne rense luften for forurenende stoffer, selv før man opdagede bakterier. De gamle egyptere brugte jasminolie mod hovedpine, nervøse lidelser og til at fremme en afslappet søvn.

Læs mere i beskrivelsen længere nede.

Beskrivelse

Brug flaskens indhold i en 30 ml flaske eller bøtte, så opnår du en ca 1 %  duft i din creme eller olie, hvilket er passende hvis du vil have en blid duft.

Må aldrig anvendes direkte fra flasken. Den skal altid fortyndes med olie eller creme. Kun til udvortes brug.

Hvis du ønsker en kraftigere duft, kan du godt bruge 2 små flasker og du kan også sagtens mikse 2 eller flere forskellige dufte for at opnå din helt egen personlige yndlingsduft, der har præcis den virkning du gerne vil opnå.

Du finder alle vores redskaber til bland selv lige her.

Hvis du bruger den æteriske olie blanding i en flaske med olie/bodyglide, får du det bedste resultat, hvis du hælder den æteriske olie blanding i den tomme flaske først og derefter fylder op med olie/bodyglide. Derefter sætter du låget på og ryster flasken godt og din duftende olie/bodyglide er klar til brug.

Hvis du bruger den æteriske olie blanding i en bøtte med creme, får du det bedste resultat hvis du fylder bøtten halvt op med creme og derefter tilsætter den ønskede mængde æterisk olie blanding. Rør det forsigtigt igennem med en røreske og fyld derefter bøtten helt op med creme og rør forsigtigt det hele sammen. Så er din lækkert duftende creme klar til brug.

Hvis du bruger den æteriske olie blanding sammen med din badeolie eller dit massagelys, så hælder du en passende mængde op i din blandeske og tilsætter den æteriske olie blanding. I den blandeske vi sælger kan der være ca 30 ml, hvilket er passende til en hel flaske æterisk olie blanding

Den æteriske olieblanding kan også anvendes i vores Air Diffusere.

Hver flaske Indeholder 2 ml. 85 % Mandelolie – 15 % Ægte Æterisk Olie.

Indeholder følgende af de 26 deklarationspligtige parfumestoffer: Benzylbenzoat, linalool, eugenol, benzylalkohol, benzylsalicylat, isoeugenol, limonen, geraniol

NCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil Jasminum Grandiflorum Flower Extract Dilute

Holdbar 6 måneder efter åbning

Kun til udvortes brug.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jasmine Essential Oil Mix 2 ml – 005”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *