Pain Relief Essential Oil Mix 3 x 2 ml – 112

99,00 DKK

Hvis du har smerter f.eks. overanstrengte muskler eller efter et slag eller fald, så prøv at bruge en eller flere af de olier i denne mix pakke. De har hver især egenskaber der virker mod forskellige former for smerter. Brug dem gerne i forbindelse med kropsmassage. Tilsæt en eller flere af olierne i din Bodyglide eller Body Oil og oplev effekten.

Anise Seed er meget effektiv til at lindre smerter ved hovedpine, migræne, tandpine, ørepine og muskel- og ledsmerter samt smerter som følge af forstuvninger. Denne olie stimulerer blod- og lymfecirkulationen og forhindrer derved ophobning af urinsyre i leddene og bringer varme til forskellige dele af kroppen. White Birch olie bruges til at behandle forkølelse, hovedpine og tandpine og White Camphor hjælper også med at lindre smerter og er virksom mod betændelse.

Du kan bruge olierne enkeltvis eller sammen i creme eller i olie. Det er helt op til dig om du vil bruge olierne i din Face Oil eller på kroppen i din Bodyglide eller Body Oil.

Læs mere i beskrivelsen længere nede.

Beskrivelse

Brug flaskens indhold i en 30 ml flaske eller bøtte, så opnår du en ca 1 % duft i din creme eller olie, hvilket er passende hvis du vil have en blid duft.

Må aldrig anvendes direkte fra flasken. Den skal altid fortyndes med olie eller creme. Kun til udvortes brug.

Hvis du ønsker en kraftigere duft, kan du godt bruge 2 små flasker og du kan også sagtens mikse 2 eller flere forskellige dufte for at opnå din helt egen personlige yndlingsduft, der har præcis den virkning du gerne vil opnå.

Du finder alle vores redskaber til bland selv lige her.

Hvis du hellere vil have duften spredt rundt i rummet så kan du bruge dem sammen med en af vores flotte farveskiftende Air Diffusere.

Køb eventuelt et sæt parfume sticks med, så er det let for dig at sprøjte lidt på en stick og vælge den eller de mixblandinger du bedst kan lide duften af.

Pain Relief Oil Mix indeholder følgende æteriske olier: 22 White Camphor, 23 Anise Seed, 30 White Birch.

Hver flaske Indeholder 2 ml. 85 % Mandelolie – 15 % Ægte Æterisk Olie.

22 White Camphor: Limonen og linalool. INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil,Cinnamomum Camphora Bark Oil.

23 Anise Seed: Linalool, limonen og eugenol. INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Pimpinella Anisum Seed Oil.

30 White Birch: Methyl salicylate. INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Betula Pendula Oil.

Holdbar 6 måneder efter åbning.

Kun til udvortes brug.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pain Relief Essential Oil Mix 3 x 2 ml – 112”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *