Geranium Essential Oil Mix 2 ml – 002

39,00 DKK

Geranium æterisk olie hjælper med at balancere fedtet og tør hud og bringer også balance i sindet, hvilket lindrer stress og angst. Den siges at virke på binyrebarken, hvilket har en balancerende effekt på hormon systemet. Geraniumolie er blevet brugt til behandling af akne, eksem, dårlig blodcirkulation, ondt i halsen, halsbetændelse, PMS, menopause problemer og kan lindre stresssymptomer. Dens stærke lugt bortjager myg.

Geranium æterisk olie er dampdestilleret fra bladene og stænglerne af planten Pelargonium odoratissimum (æblegeranium). Den har en stærk duft med en blomsteragtig aroma og noter af mynte og æble. Denne oliens vigtigste egenskab er dens evne til at afbalancere og opløfte. Den bruges til at gøre både på sindet og kroppen, for at lindre et væld af lidelser.

Man mente, at disse pelargonier kunne holde ånder væk (ligesom de gjorde med myg!), og derfor blev de plantet som hække omkring huse. Planterne stammer fra Sydafrika, Réunion, Madagaskar, Egypten og Marokko og blev indført til de europæiske lande i det 17. århundrede. Selv om der findes omkring 700 sorter af planten, er det kun 10, der leverer æterisk olie i levedygtige mængder. De sorter, der er plantet i haver, producerer normalt for lidt olie til at kunne bruges til udvinding.

Læs mere i beskrivelsen længere nede.

Beskrivelse

Brug flaskens indhold i en 30 ml flaske eller bøtte, så opnår du en ca 1 %  duft i din creme eller olie, hvilket er passende hvis du vil have en blid duft.

Må aldrig anvendes direkte fra flasken. Den skal altid fortyndes med olie eller creme. Kun til udvortes brug.

Hvis du ønsker en kraftigere duft, kan du godt bruge 2 små flasker og du kan også sagtens mikse 2 eller flere forskellige dufte for at opnå din helt egen personlige yndlingsduft, der har præcis den virkning du gerne vil opnå.

Du finder alle vores redskaber til bland selv lige her.

Hvis du bruger Geranium blandingen i en flaske med olie/bodyglide, får du det bedste resultat, hvis du hælder Geranium blandingen i den tomme flaske først og derefter fylder op med olie/bodyglide. Derefter sætter du låget på og ryster flasken godt og din duftende olie/bodyglide er klar til brug.

Hvis du bruger Geranium blandingen i en bøtte med creme, får du det bedste resultat hvis du fylder bøtten halvt op med creme og derefter tilsætter den ønskede mængde Geranium blanding. Rør det forsigtigt igennem med en røreske og fyld derefter bøtten helt op med creme og rør forsigtigt det hele sammen. Så er din lækkert duftende creme klar til brug.

Hvis du bruger Geranium blandingen sammen med din badeolie eller dit massagelys, så hælder du en passende mængde op i din blandeske og tilsætter Geranium olien. I den blandeske vi sælger kan der være ca 30 ml, hvilket er passende til en hel flaske Geranium blanding

Den æteriske olieblanding kan også anvendes i vores Air Diffusere.

Hver flaske Indeholder 2 ml. 85 % Mandelolie – 15 % Ægte Æterisk Olie.

Indeholder følgende af de 26 deklarationspligtige parfumestoffer: Geraniol, citronellol, linalool, citral og limonen

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil

Holdbar 6 måneder efter åbning

Kun til udvortes brug.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Geranium Essential Oil Mix 2 ml – 002”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *