Renew Your Skin Gift Box – 913

459,00 DKK

Eksfoliering af din hud er noget af det bedste du kan gøre for den! Din hud kommer til at føles helt ny og glat og blød. I denne gaveæske får du en Face Scrub med meget fine skrubbe korn, en Body Scrub med lidt grovere kort og også en Foot Scrub med meget grove korn, så den rigtigt kan få de døde hudceller og hårde, tørre hud fjernet.

Brug Scrub 1 til 2 gange om ugen for optimalt resultat.

Der er også en lille praktisk svamp med i æsken, den er perfekt når du bruger Face Scrub. Den gør det legene let at påføre cremen i dit ansigt og fordele den jævnt over det hele. Skrubbe handsken er perfekt sammen med Body Scrub og Foot Scrub så du opnår endnu hurtigere og bedre resultater.

Læs mere i beskrivelsen længere nede.

Varenummer (SKU): 913 Kategorier: ,

Beskrivelse

Din Renew Your Skin Gift Box indeholder følgende:

Body Scrub

Body Scrub med medium sugar korn, der kan bruges overalt på kroppen også i intimområdet. Den bløde og lækre Sugar Body Scrub fjerner døde hudceller fra kroppen og efterlader din krop blød og glat.

Face Scrub

Face Scrub med meget fine sugar korn, specielt beregnet til ansigtet og de steder på kroppen hvor huden er sart. Den fine Sugar Face Scrub fjerner de døde hudceller og efterlader din krop blød og glat.

Foot Scrub

Foot Scrub med store sugar korn, specielt beregnet til fødder og andre problemområder, hvor huden er mere grov f.eks. albuer og ankler. Den grove Sugar Foot Scrub fjerner de døde hudceller og efterlader din krop blød og glat.

Rund hvid Svamp

Praktisk multifunktionel svamp.

Skrubbehandske

Skrubbe handske du kan anvende i bruse- eller karbadet. Eksfolierer og masserer huden samtidig med, at den sætter gang i blodcirkulationen.

Brugsanvisning

Der er indlagt en udførlig brugsanvisning, så du hurtigt kan komme i gang med din Renew Your Skin Gift Box.


Body Scub Ingredienser: Sucrose, Helianthus Annuus, Hydrogenated Vegetable Oil, Butyrospernum Parkii Butter, Sodium Stearoyl Lactylate, Tocopherol

Face Scrub Ingredienser: Sucrose, Helianthus Annuus, Hydrogenated Vegetable Oil, Butyrospernum Parkii Butter, Sodium Stearoyl Lactylate, Tocopherol

Foot Scrub: Sucrose, Helianthus Annuus, Hydrogenated Vegetable Oil, Butyrospernum Parkii Butter, Sodium Stearoyl Lactylate, Tocopherol

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Renew Your Skin Gift Box – 913”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *