Vetiver Essential Oil Mix 2 ml – 036

39,00 DKK

Vetiver Essential Oil har en afslappende virkning er virkelig god hvis man lider af søvnproblemer.

Den er specielt velegnet til baby/børn, som har problemet med at sove roligt om natten.

Tips! Bland 1 ml (½ flaske) Vetiver olie og 1 ml (½ flaske) Juniper Berry Essential Oil sammen med ca 25 ml mandelolie, og påfør olieblandingen på fødderne og langs rygsøjlen på babyen/barnet og oplev hvordan den dobbelt afslappende virkning giver ro og forbedret søvn.

Vetiver er udvundet af roden fra vetiverplanten, som er en klumpet græsart som kan blive over 1,5 m. høj fra Indien. Olien er velduftende og har en skovbunds- og jordagtig duft. Den kan anvendes til aromaterapi.

Vetiver Essential Oil kan også anvendes til hjælpe mod nervøsitet, kramper og og følelsesmæssige udbrud, som vrede og angst.

Varenummer (SKU): 036 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Brug flaskens indhold i en 30 ml flaske eller bøtte, så opnår du en ca 1 %  duft i din creme eller olie, hvilket er passende hvis du vil have en blid duft.

Må aldrig anvendes direkte fra flasken. Den skal altid fortyndes med olie eller creme. Kun til udvortes brug.

Hvis du ønsker en kraftigere duft, kan du godt bruge 2 små flasker og du kan også sagtens mikse 2 eller flere forskellige dufte for at opnå din helt egen personlige yndlingsduft, der har præcis den virkning du gerne vil opnå.

Du finder alle vores redskaber til bland selv lige her.

Hvis du bruger den æteriske olie blanding i en flaske med olie/bodyglide, får du det bedste resultat, hvis du hælder den æteriske olie blanding i den tomme flaske først og derefter fylder op med olie/bodyglide. Derefter sætter du låget på og ryster flasken godt og din duftende olie/bodyglide er klar til brug.

Hvis du bruger den æteriske olie blanding i en bøtte med creme, får du det bedste resultat hvis du fylder bøtten halvt op med creme og derefter tilsætter den ønskede mængde æterisk olie blanding. Rør det forsigtigt igennem med en røreske og fyld derefter bøtten helt op med creme og rør forsigtigt det hele sammen. Så er din lækkert duftende creme klar til brug.

Hvis du bruger den æteriske olie blanding sammen med din badeolie eller dit massagelys, så hælder du en passende mængde op i din blandeske og tilsætter den æteriske olie blanding. I den blandeske vi sælger kan der være ca 30 ml, hvilket er passende til en hel flaske æterisk olie blanding

Den æteriske olieblanding kan også anvendes i vores Air Diffusere.

Hver flaske Indeholder 2 ml. 85 % Mandelolie – 15 % Ægte Æterisk Olie.

Indeholder følgende af de 26 deklarationspligtige parfumestoffer: Isovalencenol, Khusimol, Beta vetivone

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Vetiveria Zizanoides Root Oil

Holdbar 6 måneder efter åbning

Kun til udvortes brug.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vetiver Essential Oil Mix 2 ml – 036”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *