Lemongrass Essential Oil Mix 2 ml – 008

39,00 DKK

Citrongræsolie har en effekt mod hovedpine, nervøs udmattelse og stress. Den hjælper med at tone muskler og væv og lindrer dermed muskelsmerter. Den renser fedtet hud og reducerer overdreven svedproduktion. Denne æteriske olie er også perfekt til massage. Prøv at blande lidt i din bodyglide eller body oil næste gang du skal give/modtage kropsmassage. Den har endda en smertelindrende effekt.

Citrongræs er et flerårigt aromatisk græs, som tidligere voksede vildt i Indien, hvor det er kendt som choomana poolu. Det er også kendt som indisk verbena eller indisk melisseolie og bruges i ayurveda, den gamle traditionelle lægekunst, til at hjælpe med at sænke feber og behandle smitsomme sygdomme; det kaldes derfor også “febergræs”.

Æterisk olie af citrongræs udvindes af Cymbopogon citratus, også kendt som “oliegræs”, fra de friske eller delvist tørrede blade ved dampdestillation. Denne olie siges at bekæmpe træthed og hjælpe med at opfriske en træt krop og et træt sind. Det er også en behageligt duftende måde at holde kæledyret fri for lopper og flåter på. Citrongræs indeholder citral, som giver den vigtigste smag i citronskal. Hvis du har problemer med uren og fedtet hud, så prøv at mikse denne æteriske olie sammen med Face Cream…

Læs mere i beskrivelsen længere nede.

Beskrivelse

Brug flaskens indhold i en 30 ml flaske eller bøtte, så opnår du en ca 1 %  duft i din creme eller olie, hvilket er passende hvis du vil have en blid duft.

Må aldrig anvendes direkte fra flasken. Den skal altid fortyndes med olie eller creme. Kun til udvortes brug.

Hvis du ønsker en kraftigere duft, kan du godt bruge 2 små flasker og du kan også sagtens mikse 2 eller flere forskellige dufte for at opnå din helt egen personlige yndlingsduft, der har præcis den virkning du gerne vil opnå.

Du finder alle vores redskaber til bland selv lige her.

Hvis du bruger den æteriske olie blanding i en flaske med olie/bodyglide, får du det bedste resultat, hvis du hælder den æteriske olie blanding i den tomme flaske først og derefter fylder op med olie/bodyglide. Derefter sætter du låget på og ryster flasken godt og din duftende olie/bodyglide er klar til brug.

Hvis du bruger den æteriske olie blanding i en bøtte med creme, får du det bedste resultat hvis du fylder bøtten halvt op med creme og derefter tilsætter den ønskede mængde æterisk olie blanding. Rør det forsigtigt igennem med en røreske og fyld derefter bøtten helt op med creme og rør forsigtigt det hele sammen. Så er din lækkert duftende creme klar til brug.

Hvis du bruger den æteriske olie blanding sammen med din badeolie eller dit massagelys, så hælder du en passende mængde op i din blandeske og tilsætter den æteriske olie blanding. I den blandeske vi sælger kan der være ca 30 ml, hvilket er passende til en hel flaske æterisk olie blanding

Den æteriske olieblanding kan også anvendes i vores Air Diffusere.

Hver flaske Indeholder 2 ml. 85 % Mandelolie – 15 % Ægte Æterisk Olie.

Indeholder følgende af de 26 deklarationspligtige parfumestoffer: Citral, geraniol, linalool, citronellol, limonen og eugenol

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cymbopogon Flexuosus Oil

Holdbar 6 måneder efter åbning

Kun til udvortes brug.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lemongrass Essential Oil Mix 2 ml – 008”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *