Ylang Ylang Essential Oil Mix 2 ml – 001

39,00 DKK

Ylang Ylang er et stort træ, der er hjemmehørende i de fjernøstlige lande og dens gule blomster er stærkt duftende og har lange, bugtende kronblade. Den æteriske olie, der fremstilles af det,  anses for at være en af de bedste til at hjælpe med at slappe af i sindet og kroppen. Alene det at dufte til Ylang Ylang olien skulle hjælpe med at sænke blodtrykket. At tage et bad med olien eller bruge den i en massageolie øger naturligvis afslapnings oplevelsen. Den bruges til at lindre stress, depression, chok eller angst.

Ylang Ylang betyder blomsternes blomst på malaysisk og blev traditionelt anset for at være et afrodisiakum og en afslappende duft, så blomsterne fra dette træ blev strøet på brudesengen for et nygift par i Indonesien.

Alle æteriske olier har en eller flere gavnlige effekter. Brug æteriske olier som duft i cremer og olier og andre plejeprodukter, til aromaterapi og i duftlamper. Det er ikke alle æteriske olier, der dufter lige godt. Men du kan heldigvis sagtens mikse dem med en duftolie, så slutresultatet bliver en olie, der både dufter godt og har præcis den effekt du gerne vil have frem. Du finder vores udvalg af duftolier lige her.

Læs mere i beskrivelsen længere nede.

Beskrivelse

Brug flaskens indhold i en 30 ml flaske eller bøtte, så opnår du en ca 1 % duft i din creme eller olie, hvilket er passende hvis du vil have en blid duft.

Må aldrig anvendes direkte fra flasken. Den skal altid fortyndes med olie eller creme. Kun til udvortes brug.

Hvis du ønsker en kraftigere duft, kan du godt bruge 2 små flasker og du kan også sagtens mikse 2 eller flere forskellige dufte for at opnå din helt egen personlige yndlingsduft, der har præcis den virkning du gerne vil opnå.

Du finder alle vores redskaber til bland selv lige her.

Hvis du bruger Ylang Ylang blandingen i en flaske med olie/bodyglide, får du det bedste resultat, hvis du hælder Ylang Ylang blandingen i den tomme flaske først og derefter fylder op med olie/bodyglide. Derefter sætter du låget på og ryster flasken godt og din duftende olie/bodyglide er klar til brug.

Hvis du bruger Ylang Ylang blandingen i en bøtte med creme, får du det bedste resultat hvis du fylder bøtten halvt op med creme og derefter tilsætter den ønskede mængde Ylang Ylang blanding. Rør det forsigtigt igennem med en røreske og fyld derefter bøtten helt op med creme og rør forsigtigt det hele sammen. Så er din lækkert duftende creme klar til brug.

Hvis du bruger olien sammen med din badeolie eller dit massagelys, så hælder du en passende mængde op i din blandeske og tilsætter Ylang Ylang olien. I den blandeske vi sælger kan der være ca 30 ml, hvilket er passende til en hel flaske Ylang Ylang blanding

Den æteriske olieblanding kan også anvendes i vores Air Diffusere.

Hver flaske Indeholder 2 ml. 85 % Mandelolie – 15 % Ægte Æterisk Olie.

Indeholder følgende af de 26 deklarationspligtige parfumestoffer: Benzylbenzoat, farnesol,linalool, benzylsalicylat, geraniol, eugenol og limonen

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cananga Odorata Flower Oil

Holdbar 6 måneder efter åbning

Kun til udvortes brug. Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion og øjenirritation. 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ylang Ylang Essential Oil Mix 2 ml – 001”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *