Lime Essential Oil Mix 2 ml – 009

39,00 DKK

Denne olie er god for huden. Den reducerer fedtet hud og akne når du bruger den i din ansigtscreme eller face oil. Limeolie, når den anvendes i en oliebrænder, stimulerer et træt sind og hjælper med at lindre angst, apati og depression. Den er nyttig til at reducere feber i forbindelse med forkølelse, halsbetændelse og influenza og hvis du har problemer med uren og fedtet hud, så prøv at mikse denne æteriske olie sammen med Face Cream…

Æterisk olie af lime udvindes af Citrus aurantifolia, også kendt som mexicansk eller vestindisk lime, samt sur lime. Olien udvindes af skrællen af den umodne skal ved koldtrykning eller af skrællen og/eller hele den modne frugt ved dampdestillation. Limeolie har en skarp citrusduft, der straks gør en i godt humør, når man dufter til den. Olien er lysegul til lys olivenfarvet.

Limefrugter stammer oprindeligt fra Asien, men dyrkes nu i de fleste varme lande som Italien, Vestindien og Nord- og Sydamerika. Limen er grøn, når den er rå, og modnes til gul, og måler normalt omkring 5 cm i diameter. Den blev indført i Europa af maurerne, og derfra er den vandret til Amerika. Det siges, at lime har et lavere indhold af C-vitamin end citroner. Man havde ofte lime med på lange skibsrejser for at forhindre, at søfolk fik skørbug på grund af C-vitaminmangel.

Læs mere i beskrivelsen længere nede.

Beskrivelse

Brug flaskens indhold i en 30 ml flaske eller bøtte, så opnår du en ca 1 %  duft i din creme eller olie, hvilket er passende hvis du vil have en blid duft.

Må aldrig anvendes direkte fra flasken. Den skal altid fortyndes med olie eller creme. Kun til udvortes brug.

Hvis du ønsker en kraftigere duft, kan du godt bruge 2 små flasker og du kan også sagtens mikse 2 eller flere forskellige dufte for at opnå din helt egen personlige yndlingsduft, der har præcis den virkning du gerne vil opnå.

Du finder alle vores redskaber til bland selv lige her.

Hvis du bruger den æteriske olie blanding i en flaske med olie/bodyglide, får du det bedste resultat, hvis du hælder den æteriske olie blanding i den tomme flaske først og derefter fylder op med olie/bodyglide. Derefter sætter du låget på og ryster flasken godt og din duftende olie/bodyglide er klar til brug.

Hvis du bruger den æteriske olie blanding i en bøtte med creme, får du det bedste resultat hvis du fylder bøtten halvt op med creme og derefter tilsætter den ønskede mængde æterisk olie blanding. Rør det forsigtigt igennem med en røreske og fyld derefter bøtten helt op med creme og rør forsigtigt det hele sammen. Så er din lækkert duftende creme klar til brug.

Hvis du bruger den æteriske olie blanding sammen med din badeolie eller dit massagelys, så hælder du en passende mængde op i din blandeske og tilsætter den æteriske olie blanding. I den blandeske vi sælger kan der være ca 30 ml, hvilket er passende til en hel flaske æterisk olie blanding

Den æteriske olieblanding kan også anvendes i vores Air Diffusere.

Hver flaske Indeholder 2 ml. 85 % Mandelolie – 15 % Ægte Æterisk Olie.

Indeholder følgende af de 26 deklarationspligtige parfumestoffer:

Limonen, citral, linalool og geraniol

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Citrus Aurantium Peel Oil

Holdbar 6 måneder efter åbning

Kun til udvortes brug.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lime Essential Oil Mix 2 ml – 009”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *