Gaveæsker – Et sikkert hit hos modtageren!

Giv en gaveæske fra Copenhagen Cream til de mennesker der betyder noget for dig! De vil føle sig værdsat og glade for at du har valgt en personlig gaveæske der passer lige til deres behov.

Modtageren af gaveæsken vil føle at de er betydningsfulde og forkælede.

Hvem har fortjent en gaveæske fra dig? Hvem vil du forkæle? Det kan jo også være at du vil forkæle dig selv med en gaveæske… Det oplever vi meget ofte og selvforkælelse er altid godt og helt i vores ånd.

De toplækre gaveæsker kommer i en sort æske i god kraftig kvalitet, men klart låg, så man let kan se hvad den indeholder. Produkterne ligger godt og stabilt i et leje af papiruld og er sat fast med vintråd, så de bliver liggende i æsken under transport.

Vi kan sagtens sende gaveæsken direkte til den person du vil forkæle og hvis du ønsker det kan vi lægge et kort ved, men præcis den tekst du gerne vil have. Det eneste du skal gøre, når du bestiller din gaveæske, er at skrive i kommentarfeltet, hvad der skal stå på det medfølgende kort. Så sørger vi for at det bliver printet ud og lagt i pakken sammen med gaveæsken.

Et sikkert hit hos modtageren!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *