Naturlig Solfaktor i vores Body Oil!

Macadamiaolie indeholder en naturlig solfaktor på ca 8. Derudover indeholder den cinnaminsyre – en planteforbindelse, der har solbeskyttende egenskaber.
Macadamianøddeolie har vist sig at være et af de bedste naturlige solbeskyttelsesmidler på grund af dets nærhed til vores huds egen olie. Macadamiaolie hjælper med at fastholde fugten, hvilket giver den en langsom absorption.

Hvis du har fået for meget sol kan macadamiaolie endda også hjælpe efterfølgende, da den også kan berolige og lindre solskoldet hud. Fedtsyrerne i macadamiaolie kan genoprette hudens barrierefunktion og reducere vandtab. Fytosterolerne kan hjælpe med at lindre kløe og rødme.

Macadamianøddeolie er som et alt-i-en hudplejesystem i én ingrediens. Den har kraften til at fugte huden, forebygge tidlige tegn på ældning og hjælpe med at vende tegn, der allerede er der, og endda berolige hud, der er irriteret eller tilbøjelig til at få uren hud.

Macadamianøddeolie er normalt koldpresset. Koldpresning betyder simpelthen, at olien udvindes ved at knuse nødderne i stedet for at opvarme dem for at udvinde olien. Det betyder også, at olien, som den er udvundet, er ren og ikke har mistet noget af sin kemiske struktur eller gavn af kogning.

Når macadamianøddeolien er blevet udvundet, kan den renses og tilsættes til hudplejeprodukter, og det er her, at magien begynder at ske.

Fordele ved macadamianøddeolie i hudpleje
Macadamianøddeolie er rig på antioxidanter, vitaminer, fedtsyrer og andre gode forbindelser, der kan beskytte din hud og give den næring.

Macadamianøddeolie indeholder oliesyre, som er fremragende til at holde huden smidig. Ud over oliesyre er der også et højt indhold af andre fedtsyrer i macadamianøddeolie, som virker til at blødgøre din hud og holde den behagelig og behagelig, aldrig tør og stram. Din hud får en silkeagtig glathed.

Din hud er i bund og grund den sidste i rækken, når det gælder fugt. Det vand, du drikker, forsyner alle andre dele af din krop, før det nogensinde kommer til din hud. Så hvis du vil have en hydreret, fuldt fugtet hud, så prøv macadamianøddeolie! Det er en fantastisk ingrediens til at fugte din hud, fordi den indeholder alt det, din hud har brug for for at holde sig hydreret og regulere sin egen naturlige fugtbalance. Den er fuld af E-vitamin, som binder sig til vand og fastholder det i din huds celler.

Macadamianøddeolie trænger dybt ind i huden og hjælper med at bekæmpe aldringstegnene der, hvor de starter: dybt inde i hudens celler. Selv hvis du ikke har brug for anti-aging hudpleje endnu, så stol på os. Fremtiden vil takke dig for, at du tager dig af din hud nu.

Macadamianøddeolie er fyldt med kraftfulde antioxidanter, men den bedste antioxidant, den tilbyder, hedder squalen. Squalene hjælper med at reducere din celles reaktion på frie radikaler som stressorer. Squalene forekommer naturligt i din krop, men når du ældes, falder dine squalenniveauer, og det er her, at macadamianøddeolie kommer ind i billedet, idet den leverer squalen til dine celler, beskytter din hud og gør det muligt for dig at ældes med ynde.

Beroligende. Hvis du har følsom hud, kan det føles som om, at uanset hvad du smører på dit ansigt, ender det med at blive rødt og irriteret. Macadamianøddeolie er fuld af omega 3- og omega 6-fedtsyrer, som har stærke beroligende egenskaber.

Fordi macadamianøddeolie indeholder en afbalanceret ration af omega 3- og omega 6-fedtsyrer, er det et fremragende produkt til selv de mest følsomme hudtyper. Hvis du har en hud, der er rød, kløende, tør, skællende eller på anden måde irriteret, kan macadamianøddeolie hjælpe med at berolige og berolige den, så den genopretter sin naturlige balance.

Hvis din hud naturligt er til den fede side, er macadamianøddeolie stadig et godt valg for dig. Macadamianøddeolie hjælper med at afbalancere din huds egen naturlige fugt, så områder, der overproducerer olie, falder til ro.

Vores Body Oil er fremstillet af den bedste kvalitet Madacamiaolie kun tilsat en smule ekstra naturlig E-vitaminolie, så du får alle de gode egenskaber i en enkelt flaske. Prøv den og oplev på egen krop hvor effektiv og god macadamiaolie er for dig og din hud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *