Face Wash Gift Box – 971

259,00 DKK

Dit ansigt er det første du ser i spejlet om morgenen og det fortjener at blive passet og plejet. Hver dag bliver dit ansigt udsat for mange forskellige påvirkninger både af vind og vejr, men også fra de forskellige cremer og makeup du bruger.

Hvis du bruger Face Wash 2 – 3 gange om ugen (eller dagligt hvis du føler du har behov for det) så sørger du for at få alle urenheder fjernet så din hud er frisk og ren.

Vores Face Wash er neutral helt uden parfume, så den er mild mod din hud. I gaveæsken er der også et praktisk pandebånd i frotté, så du let kan få håret væk fra ansigtet når du renser huden af.

Den super lækre konjac svamp er fantastisk til at komme i dybden, når du afrenser din hud. Den er blid og behagelig at bruge. Når du får svampen er den helt hård, men når du holder den under hanen og tilfører en masse lunkent vand, bliver den stor og fluffy og klar til brug. Efter brug skal den bare hænge og lufttørre så bliver den hård igen og klar til næste gang.

Læs mere i beskrivelsen længere nede.

Varenummer (SKU): 971 Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

Din Face Wash Gift Box indeholder følgende:

Face Wash 100 ml

Fjerner mildt og effektivt fedtstoffer, snavs og makeup fra huden uden at fjerne fugten.

Pandebånd

Et bredt, blødt hårbånd, som effektivt holder håret væk, mens du lægger en ansigtsmaske, påfører din makeup eller udfører din daglige hudplejerutine. Hårbåndet har justerbar længde med velcrolukning, hvilket giver en perfekt pasform.

Hvid Konjac Svamp

Denne konjac svamp renser blidt ansigtet og fjerner snavs. Den er velegnet til alle hudtyper.

Brugsanvisning

Der er indlagt en udførlig brugsanvisning, så du hurtigt kan komme i gang med din Face Wash Gift Box.


Face Wah Ingredienser: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth, Sulfosuccinate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Lactic Acid, Soyamide DEA, SODIUM Chloride, Xanthan Gum, Glycol Distearate/Steareth-4/Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Allantion, SodiumBenzoate. No Fragrance.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Face Wash Gift Box – 971”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *