May Chang Essential Oil Mix 2 ml – 019

39,00 DKK

May Chang Essential Oil er en meget opløftende og stimulerende olie og er nyttig i perioder med træthed, melankoli og angst. May Chang æterisk olie har en forfriskende, stimulerende og opløftende virkning, hvilket gør den perfekt til at lindre træthed og sløve psykiske tilstande.

Bruges til at skabe en opmuntrende atmosfære og virker rigtig godt i cremer og olier. Og fordi denne olie er et tonikum for nervesystemet, er den ideel til at rense hovedet, når du føler dig ængstelig, stresset eller forvirret. May Chang kan også hjælpe med dårlig fordøjelse og stimulere appetitten.

Den har også overraskende gode antiseptiske egenskaber. For at øge dens effektivitet kan du blande May Chang med Tea Tree, så får du en kraftig rensende virkning uden den ubehagelige desinfektionsmiddellignende aroma.

Læs mere i beskrivelsen længere nede.

Beskrivelse

Brug flaskens indhold i en 30 ml flaske eller bøtte, så opnår du en ca 1 %  duft i din creme eller olie, hvilket er passende hvis du vil have en blid duft.

Må aldrig anvendes direkte fra flasken. Den skal altid fortyndes med olie eller creme. Kun til udvortes brug.

Hvis du ønsker en kraftigere duft, kan du godt bruge 2 små flasker og du kan også sagtens mikse 2 eller flere forskellige dufte for at opnå din helt egen personlige yndlingsduft, der har præcis den virkning du gerne vil opnå.

Du finder alle vores redskaber til bland selv lige her.

Hvis du bruger den æteriske olie blanding i en flaske med olie/bodyglide, får du det bedste resultat, hvis du hælder den æteriske olie blanding i den tomme flaske først og derefter fylder op med olie/bodyglide. Derefter sætter du låget på og ryster flasken godt og din duftende olie/bodyglide er klar til brug.

Hvis du bruger den æteriske olie blanding i en bøtte med creme, får du det bedste resultat hvis du fylder bøtten halvt op med creme og derefter tilsætter den ønskede mængde æterisk olie blanding. Rør det forsigtigt igennem med en røreske og fyld derefter bøtten helt op med creme og rør forsigtigt det hele sammen. Så er din lækkert duftende creme klar til brug.

Hvis du bruger den æteriske olie blanding sammen med din badeolie eller dit massagelys, så hælder du en passende mængde op i din blandeske og tilsætter den æteriske olie blanding. I den blandeske vi sælger kan der være ca 30 ml, hvilket er passende til en hel flaske æterisk olie blanding

Den æteriske olieblanding kan også anvendes i vores Air Diffusere.

Hver flaske Indeholder 2 ml. 85 % Mandelolie – 15 % Ægte Æterisk Olie.

Indeholder følgende af de 26 deklarationspligtige parfumestoffer: Limonen, myrcene, beta-caryophyllene, camphene

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil,Litsea Cubeba Oil

Holdbar 6 måneder efter åbning

Kun til udvortes brug.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “May Chang Essential Oil Mix 2 ml – 019”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *