Ravensara Essential Oil Mix 2 ml – 028

39,00 DKK

Ravensara æterisk olie er en kraftfuld antiseptisk, antibakteriel og antiviral olie, der bruges til behandling af indre og hudtilstande. Ravensara æterisk olie bruges i aromaterapi til behandling af lidelser forårsaget af overskydende slim og slim i luftvejene.

Olien er kendt for at reducere træthed, lindre stress, forbedre søvnkvaliteten, lindre hovedpine, øge den kognitive funktion og forbedre humøret, samt antioxidante og antiinflammatoriske egenskaber, der giver et middel mod en række sundhedsproblemer og forbedrer det generelle velbefindende.

På grund af dens antibakterielle, antivirale og antimikrobielle egenskaber hjælper Ravensara æterisk olie effektivt kroppen med at bekæmpe forkølelsesvirus. Hvis du føler en forkølelse på vej, kan du prøve at tage et afslappende bad med et par dråber Ravensara Essential Oil for at lindre.

Læs mere i beskrivelsen længere nede.

Beskrivelse

Brug flaskens indhold i en 30 ml flaske eller bøtte, så opnår du en ca 1 %  duft i din creme eller olie, hvilket er passende hvis du vil have en blid duft.

Må aldrig anvendes direkte fra flasken. Den skal altid fortyndes med olie eller creme. Kun til udvortes brug.

Hvis du ønsker en kraftigere duft, kan du godt bruge 2 små flasker og du kan også sagtens mikse 2 eller flere forskellige dufte for at opnå din helt egen personlige yndlingsduft, der har præcis den virkning du gerne vil opnå.

Du finder alle vores redskaber til bland selv lige her.

Hvis du bruger den æteriske olie blanding i en flaske med olie/bodyglide, får du det bedste resultat, hvis du hælder den æteriske olie blanding i den tomme flaske først og derefter fylder op med olie/bodyglide. Derefter sætter du låget på og ryster flasken godt og din duftende olie/bodyglide er klar til brug.

Hvis du bruger den æteriske olie blanding i en bøtte med creme, får du det bedste resultat hvis du fylder bøtten halvt op med creme og derefter tilsætter den ønskede mængde æterisk olie blanding. Rør det forsigtigt igennem med en røreske og fyld derefter bøtten helt op med creme og rør forsigtigt det hele sammen. Så er din lækkert duftende creme klar til brug.

Hvis du bruger den æteriske olie blanding sammen med din badeolie eller dit massagelys, så hælder du en passende mængde op i din blandeske og tilsætter den æteriske olie blanding. I den blandeske vi sælger kan der være ca 30 ml, hvilket er passende til en hel flaske æterisk olie blanding

Den æteriske olieblanding kan også anvendes i vores Air Diffusere.

Hver flaske Indeholder 2 ml. 85 % Mandelolie – 15 % Ægte Æterisk Olie.

Indeholder følgende af de 26 deklarationspligtige parfumestoffer: Cineole, alpha-terpineol, alpha-pinene, terpineo, cymene, myrcene, gamma-terpinene

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Ravensara Aromatica Oil

Holdbar 6 måneder efter åbning

Kun til udvortes brug.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ravensara Essential Oil Mix 2 ml – 028”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *