Sandelwood Essential Oil Mix 2 ml – 003

39,00 DKK

Sandeltræolie hjælper med at pleje huden og kan forbedre elasticiteten af hudcellerne. Når den bruges i en fordamper, hjælper den med at lindre angst, spændinger og søvnløshed. Dens beroligende egenskaber siges at hjælpe under meditation. Det er også et muskelafslappende og blødgørende middel. Denne æteriske olie er også et velkendt afrodisiaka. Brug den i din creme, olie eller i en air diffuser. Afrodisiaka har fået sit navn fra den græske gud Afrodite, som er gudinde for kærlighed, skønhed og begær.

Denne æteriske olie er perfekt til massage. Prøv at blande lidt i din bodyglide eller body oil næste gang du skal give/modtage kropsmassage.

Sandeltræ Amyris æterisk olie kaldes også vestindisk sandeltræolie, fordi dens lugt minder om sandeltræ. Den fremstilles ved dampdestillation af bark og grene fra Amyris balsamifera træet. På grund af det høje olieindhold brænder dette træ af sig selv som et stearinlys og kaldes derfor af lokalbefolkningen for stearinlys træ.

Den botaniske oprindelse af det træ, der giver denne olie, var ukendt indtil 1886, hvor de vigtigste forskelle mellem denne plante og sandeltræ blev identificeret ved mikroskopisk undersøgelse af bladene. Amyris balsamifera-træet vokser vildt i Haiti. På grund af deres helbredende og aromatiske egenskaber blev æteriske olier anset for at være mere værdifulde end guld.

Læs mere i beskrivelsen længere nede.

Beskrivelse

Brug flaskens indhold i en 30 ml flaske eller bøtte, så opnår du en ca 1 %  duft i din creme eller olie, hvilket er passende hvis du vil have en blid duft.

Må aldrig anvendes direkte fra flasken. Den skal altid fortyndes med olie eller creme. Kun til udvortes brug.

Hvis du ønsker en kraftigere duft, kan du godt bruge 2 små flasker og du kan også sagtens mikse 2 eller flere forskellige dufte for at opnå din helt egen personlige yndlingsduft, der har præcis den virkning du gerne vil opnå.

Du finder alle vores redskaber til bland selv lige her.

Hvis du bruger den æteriske olie blanding i en flaske med olie/bodyglide, får du det bedste resultat, hvis du hælder den æteriske olie blanding i den tomme flaske først og derefter fylder op med olie/bodyglide. Derefter sætter du låget på og ryster flasken godt og din duftende olie/bodyglide er klar til brug.

Hvis du bruger den æteriske olie blanding i en bøtte med creme, får du det bedste resultat hvis du fylder bøtten halvt op med creme og derefter tilsætter den ønskede mængde æterisk olie blanding. Rør det forsigtigt igennem med en røreske og fyld derefter bøtten helt op med creme og rør forsigtigt det hele sammen. Så er din lækkert duftende creme klar til brug.

Hvis du bruger den æteriske olie blanding sammen med din badeolie eller dit massagelys, så hælder du en passende mængde op i din blandeske og tilsætter den æteriske olie blanding. I den blandeske vi sælger kan der være ca 30 ml, hvilket er passende til en hel flaske æterisk olie blanding

Den æteriske olieblanding kan også anvendes i vores Air Diffusere.

Hver flaske Indeholder 2 ml. 85 % Mandelolie – 15 % Ægte Æterisk Olie.

Indeholder følgende af de 26 deklarationspligtige parfumestoffer: Ingen

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil Santalum Album Oil

Holdbar 6 måneder efter åbning

Kun til udvortes brug.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sandelwood Essential Oil Mix 2 ml – 003”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *