Pine Essential Oil Mix 2 ml – 035

39,00 DKK

2 ml sprayflaske der indeholder 15 % Pine æterisk olie og 85 % ren naturlig mandelolie

De sundhedsmæssige fordele ved æterisk fyrretræsolie omfatter dens evne til at reducere inflammation og tilhørende rødme. Den er også virksom mod eksem og stimulerer sindet og kroppen og beskytter dit hjem og din krop mod en lang række bakterier. Hvis du har problemer med uren og fedtet hud, så prøv at mikse denne æteriske olie sammen med Face Cream…

De mange sundhedsmæssige fordele ved æterisk fyrretræolie har gjort den til en af de vigtigste æteriske olier. Den udvindes af træet, der almindeligvis er kendt som fyrretræet, som har det latinske eller videnskabelige navn Pinus Sylvestris. Det menes, at dette træ stammer fra Østrig og Rusland, før det spredte sig til forskellige dele af verden. Hvis du stadig ikke er sikker på, hvilket træ vi henviser til, har du sikkert set det blive brugt som juletræ over hele verden! En af grundene til, at fyrreolie er blevet et så vigtigt element i supplerende sundhed, er dens tilgængelighed. Det er relativt let at fremstille æterisk fyrretræolie, og fyrretræer vokser i enorme mængder over hele verden.

Beskrivelse

Brug flaskens indhold i en 30 ml flaske eller bøtte, så opnår du en ca 1 %  duft i din creme eller olie, hvilket er passende hvis du vil have en blid duft.

Må aldrig anvendes direkte fra flasken. Den skal altid fortyndes med olie eller creme. Kun til udvortes brug.

Hvis du ønsker en kraftigere duft, kan du godt bruge 2 små flasker og du kan også sagtens mikse 2 eller flere forskellige dufte for at opnå din helt egen personlige yndlingsduft, der har præcis den virkning du gerne vil opnå.

Du finder alle vores redskaber til bland selv lige her.

Hvis du bruger den æteriske olie blanding i en flaske med olie/bodyglide, får du det bedste resultat, hvis du hælder den æteriske olie blanding i den tomme flaske først og derefter fylder op med olie/bodyglide. Derefter sætter du låget på og ryster flasken godt og din duftende olie/bodyglide er klar til brug.

Hvis du bruger den æteriske olie blanding i en bøtte med creme, får du det bedste resultat hvis du fylder bøtten halvt op med creme og derefter tilsætter den ønskede mængde æterisk olie blanding. Rør det forsigtigt igennem med en røreske og fyld derefter bøtten helt op med creme og rør forsigtigt det hele sammen. Så er din lækkert duftende creme klar til brug.

Hvis du bruger den æteriske olie blanding sammen med din badeolie eller dit massagelys, så hælder du en passende mængde op i din blandeske og tilsætter den æteriske olie blanding. I den blandeske vi sælger kan der være ca 30 ml, hvilket er passende til en hel flaske æterisk olie blanding

Den æteriske olieblanding kan også anvendes i vores Air Diffusere.

Hver flaske Indeholder 2 ml. 85 % Mandelolie – 15 % Ægte Æterisk Olie.

Indeholder følgende af de 26 deklarationspligtige parfumestoffer: Limonen, linalool og geraniol

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Pinus Species Twig Leaf Oil

Holdbar 6 måneder efter åbning

Kun til udvortes brug.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pine Essential Oil Mix 2 ml – 035”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *